MOST ÉRKEZETT: Hogy történhet ilyen? Egyetlen lövéssel végzett a rendőr az ártatlan kislánnyal – Borzasztó tragédia!

Spread the love

Egyetlen lövéssel végzett a rendőr az ártatlan kislánnyal
Egyetlenegy, a rendőrség által leadott lövés végzett egy kétéves kislánnyal egy szörnyű családi tragédia végén a kansasi Baxter Springsben. Családi rendbontás miatt hívták ki a rendőrséget, aminek következtében többórás összetűzés alakult ki egy kansasi kisvárosban.

Márciusban a joplini rendőrség családi veszekedésről kapott bejelentést. Miután a járőrök a helyszínre értek, az apa, Eli Crawford a család mobil házából azonnal tüzet nyitott rájuk. A férfi több mint 90 lövést adott le, majd visszavonult és bezárta a lakókocsi ajtaját. A hatóság végig fedezékben volt, nem lőtt vissza – írta a Metro.

Miután hosszabb idő eltelt, de a család nem adott magáról életjelet, az egyik rendőr ellenőrzésképpen rálőtt a lakókocsira, de nem történt semmi. A járőrök végül a behatolás mellett döntöttek, és döbbenetükre a családot holtan találták.

A későbbi helyszíni vizsgálatok kiderítették, hogy az apa lelőtte a feleségét, Taylort, majd magával is végzett.

Kétéves kislányukat, Clesslynnt azonban a rendőrtiszt pisztolyából származó golyó ölte meg, véletlenül. „A vizsgálat során kiderült, hogy a kétéves Clesslynn Crawford a joplini rendőrség egyik tisztje által leadott egyetlen lövés következtében vesztette életét” – olvasható a kansasi nyomozó iroda kiadott sajtóközleményében.

„Ez egy tragikus eset borzasztó végkifejlete egy túszhelyzetben. Őszinte részvétünket fejezzük ki az érintett családoknak és a közösségnek – közölte Sloan Rowland, a joplini rendőrség parancsnoka.

További vizsgálatokig a joplini rendőrség rendes adminisztratív szabadságra helyezte a halálos lövés leadásával vádolt rendőrt. A családi túszdráma kirobbanásának okai egyelőre ismeretlenek.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

About admin

Check Also

Amit ez a buszsofőr tett ma a 6 hónapos kis Zalánkámért a Hősök terénél, az szóért kiált..Ezt a buszsofőrt nagyon keresem..

Spread the loveElsétáltunk az esti vacsorához bevásárolni a 6 hónapos Zalánkámmal. Már épp hazafele tartottunk, …