Most érkezett! Megbüntetnek ha nem ott laksz, ami a lakcímkártyádban szerepel! 2022. MÁRCIUS 1-től megbüntetnek ha nem jó a lakcímed! ÍGY kerülheted el:

Spread the love

Most érkezett! Megbüntetnek ha nem ott laksz ami a lakcímkártyádban szerepel! 2022. MÁRCIUS 1-től megbüntetnek ha nem jó a lakcímed. Mutatjuk a pontos tudnivalókat ezzel kapcsolatban: Nagy erőkkel folynak a munkálatok a Belügyminisztériumban, előkészítik az új ekártyát, amely majd kiváltja a lakcímkártyát.

Nagyon népszerű az új személyazonosító igazolvány, már idén januártól több mint félmillióan igényelték, és érdekes, hogy minden második ember kérte, hogy rögzítsék a kártyán az ujjlenyomatát is, ez továbbra is egy lehetőség csak, nem kötelező eleme a kártyának. Lehet azért is ilyen nagy az érdeklődés az e kártya iránt, mert ingyenesen állítják ki. Arról nincs pontos információ, hogy mikortól lehet kiváltani az e kártyával a lakcímkártyát. És ha valaki 30 nap után nem jelentkezik be a jelenlegi tartózkodási helyére azt megbüntetik, ha kiderül.

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …