MOST ÉRKEZETT: NAGY BAJ VAN! Háborút indítottak Magyarország Kormánya ellen!

Spread the love

MOST ÉRKEZETT: NAGY BAJ VAN! Háborút indítottak Magyarország Kormánya ellen! Csizmadia László a Békemenetről: A baloldal háborút indított Magyarország ellen, most is provokálni fognak! A baloldal háborút indított Magyarország kormánya ellen, háborút indított a nemzetvédők és a kereszténység ellen is.

Ezt sürgősen be kellene fejezni, és egy nemzeti minimumot kellene kiépíteni az együttműködés érdekében – mondta Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) elnöke a Békemenet kapcsán. Az idei Békemenet fő szlogene „No war, Békemenet!”, amelynek lényege, hogy a háborúra nemet mondunk, és mint minden háború esetén, most is mindent a békének kell felülírnia – tette hozzá, majd kiemelte, hogy ezzel a baloldallal nem lehet együttműködni, mert kimutatta a foga fehérjét.

Csizmadia László úgy látja, hogy a budapestiek megunták már a Karácsony Gergely-féle városvezetést, amely becsapta őket a pártjaival együtt, és amelyek “a saját ideológiájukat is feladták azért, hogy Gyurcsány Ferenc hátrahagyott morzsáit fel tudják szedegetni az asztalról” A címlapkép illusztráció! Forrás

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …