Wed. Nov 29th, 2023
Spread the love

Szomorú hírt kaptunk! Sajnos ő már nincs közöttünk. Gyászol Kovács Ákos nagyon megviselte az újabb szörnyű tragédia! Döbbenetes gyászhírt kapott Kovács Ákos: Az énekes élete egyik meghatározó alappillérét veszítette el. Kovács Ákos és a Bonanza Banzai neve mára fogalommá vált a hazai zenei szakmában.

Az egyedi olykor kifejezettes sötét hangulatú dalok, és a lélekig hatoló szövegek mindannyiunk számára új világot teremtettek, de mindezek mellé kellett még valaki, aki beindította a szekeret. Ő nem más volt, mint Fábián Tibor, aki annak idején a Bonanza menedzsereként határozta meg Ákos életét. A zenei szakember, aki kalandos és kifejezetten nehéz életútat tudhatott magáénak, most örökre lehunyta a szemeit. Halála kétségkívül nemcsak a szeretteit sújtotta le, de magát Ákost is, aki most a közösségi oldalán vett búcsút egykori menedzserétől.

Döbbenetes gyászhírt kaptam megint: Silk és Farkas atya után a Bonanza egykori menedzsere, Fábián Tibor is az égbe költözött. Ha ő annak idején nem visz be minket a Lemezgyárba, valószínűleg minden másképp alakul. A Pesti Műsor újságírójaként és a Csillag születik zsűrielnökeként ismertem meg, aztán a zenekari életünk napi szervezője és szereplője lett, nagyjából 1988 őszétől egészen az 1994-es búcsúkoncertig. Sok mindent írhatnék róla, de most nem megy. Talán elég annyi, hogy a munkakapcsolatunk megszünése után még vagy 15 évig minden lemezborítóm köszönetrovatába beírtam a nevét, mert hálás voltam neki. Ma is az vagyok. Nagyon nehéz élete volt. Isten nyugtassa” – köszönt el a közösségi oldalán Fábiántól a zenész. Forrás, Forrás

By admin