Nagy Feró megmutatta gyönyörű birtokát: Ő maga gondozza a hatalmas kertjét! – És ez az ember panaszkodott a nyugdíjára?! Atya ég! FIGYELJÉK MI VAN OTT:

Spread the love

A TV2 reggeli műsorában a Mokka riportere Őrbottyánból jelentkezett be, Nagy Feró csodálatos kertjéből. A Beatrice frontembere nagyon szeret kertészkedni, és egyik legkedvesebb hobbija, hogy rendben tartja birtokát. Maga metszi a fákat, fűszernövényeket termeszt, sőt, volt, hogy még kecskéket is tartott.

A bejelentkezésben feltűnik Feró két kutyája is akiknek épp enni ad. A növényeket annyira szereti az énekes, hogy még beszél is hozzájuk: “Hiszek benne, igen, hogy jót tesz, ha beszélünk egy növényhez, hiszen élőlényről van szó. Most az, hogy ő egy növény, és nem úgy van az agya, mint ahogy nekünk, ettől még nem biztos, hogy ő primitívebb lény, mint mi, hiszen túl fog élni bennünket. Pár száz évig el él, és akkor mi már hol leszünk” – mondta viccesen Nagy Feró. Ferót a kertészkedés (is) fiatalon tartja, fizikailag elfárasztja, viszont teljesen kikapcsolja. Itt te is láthatod gyönyörű, hatalmas kertjét:

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …