Nea Mărin și Mioara, iubire de peste 45 de ani: „Unul trebuie să-și asume ce vrea să facă și celălalt să-l sprijine”

Spread the love

Nea Mărin, figura iconică a televiziunii românești, împreună cu soția sa, Mioara, sărbătoresc 45 de ani de căsnicie plini de iubire și susținere reciprocă. Coregraful recunoaște că succesul său în carieră și echilibrul familial au fost posibile datorită sprijinului necondiționat oferit de soția sa. O poveste de dragoste și colaborare care, recent, s-a transformat într-o prezență comună la evenimente publice, acum că cei doi au intrat în etapa pensionării și dispun de mai mult timp liber.

„În ultimul timp am zis să-mi iau soția la evenimente, că destul a stat fără mine, ani de zile. A ieșit la pensie, am ieșit și eu la pensie și acum avem timp să ne ocupăm mai mult de noi.”, a transmis Nea Mărin.

Secretul căsniciei de lungă durată a lui Nea Mărin

Nea Mărin dezvăluie că soția sa, Mioara, a fost piatra de temelie a familiei lor, asigurându-se că aceasta rămâne unită în ciuda provocărilor vieții. „În viață așa e… unul trebuie să-și asume ce vrea să facă și celălalt să-l sprijine. La mine așa a fost, soția mea m-a sprijinit foarte mult, s-a ocupat de copii, iar acum eu mă ocup de nepoți. Dacă nu ai în spate o femeie care să te susțină, nu poți să faci nimic”, a adăugat el.

După mulți ani petrecuți în slujba publicului și a televiziunii, Nea Mărin și Mioara au intrat în etapa pensionării, având acum șansa să se bucure mai mult unul de celălalt. Coregraful a decis să-și aducă soția la evenimentele publice, recunoscând că aceasta a stat destul de mult timp în umbra sa. O perioadă în care cei doi își pot dedica timpul și atenția reciproc, savurând bucuriile vieții la maximum.

Carismaticul Nea Mărin revine pe micile ecrane

Începând cu 8 ianuarie, Nea Mărin revine pe micul ecran cu sezonul 10 al emisiunii sale, „Poftiți pe la noi!”, difuzată la Antena 1 în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30. Alături de vedete precum Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu, Sonny Medini și Rikito Watanabe, Nea Mărin străbate cele mai frumoase locuri din Dobrogea și Bulgaria. În acest sezon, scopul rămâne același: aducerea bucuriei în comunitățile locale prin spectacole și evenimente organizate de vedetele participante.

Nea Mărin și soția sa, Mioara, reprezintă un exemplu de parteneriat și colaborare în viața personală și profesională. Cu 45 de ani de căsnicie, aceștia demonstrează că iubirea și sprijinul reciproc sunt cheia unei vieți împlinite și echilibrate. Întoarcerea lui Nea Mărin pe micul ecran aduce o nouă oportunitate pentru public să descopere și să aprecieze conexiunea lor specială, care a rezistat testului timpului.

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …