NEM ELÍRÁS A NÉV! Kolompár ZOLTÁNT körözi a rendőrség, nem hiszed el miért keresik.

Spread the love

Nem, nem elírás a név. A fenti képen látható, hölgy kinézetű urat Kolompár Zoltánnak hívják. Elfogatóparancsot adtak ki ellene. A Pesti Központi Kerületi bíróság adta ki a körözést, mert valamilyen oknál fogva nem akar börtönbe menni.

Felfújt száj, rúzzsal

Nagyon keresi a rendőrség a képen látható, kissé felfújt és rúzsozott szájú, Kolompár Zoltán nevű személyt. A Pesti Központi kerületi bíróság adta ki a körözést, kábítószer-kereskedelem miatt.

Drogot árult

A felfújt szájú, rúzsozott, hosszú hajú Zoltán tehát drogot árult és lebukott. A büntetése 5-10 év is lehet, ha bűnszövetségben követte el a bűncselekményt. Ha “csak” simán drogot árult, akkor pár évvel megúszhatja.

A rabok is meglepődnének

A rendőrség közleménye szerint a körözést a 8. kerületi rendőrkapitányság folytatja le, vélhetően a lakcíme alapján ehhez a kapitánysághoz tartozik. Egy biztos: Kolompár Zoltán nem akar börtönbe menni, ahogy elnézzük a fotóját, ezen egyáltalán nem is kell csodálkozni, hiszen talán a többi rabtól jobban fél, mint a bezártságtól. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …