Németországban vagyok KÖZmunkás. Ennyit keresek.. Ehhez nincs mit hozzáfűzni.. Szomorú vagyok és szégyen, hogy ma itt tartunk..!

Spread the love

Nem akarunk politizálni. Sem irigykedni. Tudjuk, hogy akik elhagyták hazájukat, anyagilag talán jobban élnek, de sokszor honvágytól szenvednek. De egy dolog biztos, ekkora különbségnek nem szabadna lennie!

Egy csoportban találtuk az alábbi kiírást és a mellékelt fényképet.

“AZ ALÁBBI FOTÓN, EGY ALDI (NÉMETORSZÁG) – BEVÁSÁRLÓ KOSARAT LÁTTOK, CSAK KÖZEL EGY HÉTRE VALÓ ÉLELEMMEL. (VEGYESEN, A HÁZIGAZDA ÉS AZ ÉN DOLGAIM)A KOSÁR TARTALMA LEGALÁBB 30% – BAN BIO! – MIVEL ÉN EZEKET FOGYASZTOM INKÁBB. (VAN BENNE EGY KIS NASI IS, ÉS ITT SEM A LEGOLCSÓBB TERMÉKEK LETTEK KIVÁLASZTVA! VEGA KONZERVEK, SZUSI, DRÁGA SAJTOK, BIO OLÍVA OLAJ, STB)MIVEL ÉN PONTOSAN ISMEREM A MAGYAR ALDI FOGYASZTÓI ÁRAIT, MOST CSAK A FEJEM KAPKODTAM, MIKOR EZÉRT AZ EGÉSZÉRT A KASSZÁNÁL CSAK: 49 – EURÓT KELLETT FIZETNI! (14.700 FT) EZÉRT A KOSÁRÉRT, OTTHON UGYANIS MEGSARCOLTAK VOLNA, LEGALÁBB: 23.000 FORINTTAL! EZ MAJDNEM 10 EZER FORINT KÜLÖNBSÉG! NE MONDJA NEKEM SENKI, HOGY EZ ELHANYAGOLHATÓ..

MONDJÁTOK, ELŐTTETEK NEM EGYÉRTELMŰ, HOGY – TÖBBEK KÖZÖTT – EZÉRT VAGYUNK RABSZOLGÁK, A NYUGATI EMBEREKHEZ KÉPEST?!ITT SENKI NEM KERES 1300/HÓ EURÓ ALATT! (420 EZER FT)….DE MINDENT OLCSÓBBAN VESZNEK, MINT MI! AKKOR MENNYIVEL KÖNNYEBB NEKIK, MINT NEKÜNK?!EZT CSAK A MAGYAROKKAL CSINÁLJÁK, VAGY MÁSOKKAL IS?

MIÉRT HAGYJUK EZT?…..EZ FELHÁBORÍTÓ! – ÁRVAI ATTILA”

Ehhez nincs mit hozzáfűzni… Szomorú vagyok és szégyen, hogy ma itt tartunk, miközben egyes honfitársaink dúskálnak a mi fáradtságos munkával megkeresett pénzünkben… Ti hogy gondoljátok ezt?

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …