Wed. Mar 22nd, 2023
Spread the love

Nyugdíjasok figyelem! Hatalmas örömhír érkezett – Ilyenre még soha nem volt példa Magyarországon! Azonnali hatállyal megtörténik! Szeretnénk támogatni a nyugdíjasokat a háztartási kiadásokra fordítható pénz beosztásában. Az új, keddi kedvezmény igénybevételével csökkenthetők az élelmiszerre fordítható kiadások, így a Tescóban ezeken a napokon többet ér vásárlóink nyugdíja.

Ez több mint 2,5 millió embert érint az országban, akik közel 200 üzletünkben élhetnek a lehetőséggel. A Tesco Clubcard használatával pedig egyéb jelentős kedvezményeket is ki tudnak használni, hogy vásárlásuk még olcsóbb legyen – mondta Pálinkás Zsolt, a Tesco Magyarország vezérigazgatója. Óriási nyugdíjaskedvezményt jelentett be a Tesco: ilyen még nem volt, mutatjuk a részleteket: Április 19-től minden kedden a nyugdíjas vásárlók 5 százalék kedvezményt kapnak a Tescóban vásárlásuk végösszegéből, amennyiben használják Tesco Clubcard kártyájukat.
Az áruházlánc ezzel is szeretne hozzájárulni az élelmiszerre fordított kiadások csökkentéséhez. Minden héten kedvezményes keddek várják a nyugdíjasokat a Tesco áruházakban április 19-től kezdődően. A vásárlók nyugdíjas igazolványuk felmutatásával, Tesco Clubcard használata esetén 5 százalék kedvezményt kapnak vásárlásuk végösszegéből. Az egy vásárlás alkalmával igénybe vehető maximális kedvezmény 9999 forint.

 

 

 

By admin