Tue. Sep 26th, 2023
Spread the love

Az új kedvezmény több mint 2,5 millió embert érint az országban, akik közel 200 üzletükben élhetnek a lehetőséggel. Április 19-től, vagyis a mai naptól, minden kedden a nyugdíjas vásárlók 5 százalék kedvezményt kapnak a Tescóban vásárlásuk végösszegéből, amennyiben használják Tesco Clubcard kártyájukat.

Az áruházlánc ezzel is szeretne hozzájárulni az élelmiszerre fordított kiadások csökkentéséhez – olvasható a társaság közleményében. A vásárlók nyugdíjas igazolványuk felmutatásával, Tesco Clubcard használata esetén kapnak 5 százalék kedvezményt vásárlásuk végösszegéből, az egy vásárlás alkalmával igénybe vehető maximális kedvezmény pedig 9999 forint, vagyis 200 ezer forintnál húzták meg a vásárlási összeghatárt a kedvezmény igénybevételéhez.

„Szeretnénk támogatni a nyugdíjasokat a háztartási kiadásokra fordítható pénz beosztásában. Az új, keddi kedvezmény igénybevételével csökkenthetők az élelmiszerre fordítható kiadások. Ez több mint 2,5 millió embert érint az országban, akik közel 200 üzletünkben élhetnek a lehetőséggel. A Tesco Clubcard használatával pedig egyéb jelentős kedvezményeket is ki tudnak használni, hogy vásárlásuk még olcsóbb legyen” – idézik Pálinkás Zsoltot, a Tesco Magyarország vezérigazgatóját. (napi.hu)

 

By admin