Orbán szerint előre megyünk, viszont nekem egyre kevesebb pénzem marad élelmiszerre

Spread the love

Had írjam le a véleményem errő, az előre megyünk nem hátra sz@rságról.

Amikor bemegyek a boltba, és venni akarok egy vajat, a legolcsóbb a Lidl-ben, a bords eve, ma 700 forint. Hogy mennyi?! Igen, annyi. Régen akciósan a fele volt.. De mi az a régen? Hiszen az idő múlása relatív.. Fél éve! Ez gazdaságilag nem sok idő, ennyire rövid idő alatt ekkora drágulást talán az előző gazdasági világválságban sem volt!

1 gyermekem van, neki próbálok mindent megadni, de hiába dolgozom én és a férjem is, lassan ott tartunk, hogy a hitel rezsi mellett, a kajára már nem olyan minőségben jut, mint mondjuk 1 éve. Honnan szedjek elő pénzt, ha nem tudok minden hónapba a szüleimre támaszkodni, akik nyugdíjasok, és alap nyugdíjat kapnak, éhen halni sem elég a kis pénzük. A kevés kis pénzünkből, mi adunk nekik pénzt. Hallod ezt Orbán. Mi adunk neki, nem ő nekünk..

Szégyellje mindenki el magát, aki nem segíti a magyarokat. Leviszik a csirke mell filé meg cukor stb árát? Ne azt vidd le ember, hanem a kenyérét, a vajét, a tésztáét, hogy tudjunk valamit reggelizni és ebédelni. Egy kg cukor nem annyira esik jól ebédre, mint mondjuk egy tejfölös tészta, amire elég nekem akár kefír is.. csak csússzon!

Ennyit akartam, reggelig tudnám folytatni..de nem fogom, csak ez úgy kijött, közben lecsordult egy könnycsepp az arcomon.. éhes vagyok.

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …