Óriási bejelentést tett az RTL Klub, ennek nagyon fognak örülni a magyar tv-nézők

Spread the love
Új időszámítás következik az RTL Magyarország csatornáin május 1-jén. Májusban, minden hétköznap 20 órától visszatér az RTL Klub nagy sikerű gasztro reality műsora, A Konyhafőnök. Szombatonként, május 21-éig, folytatódik a nagysikerű vígjátéksorozat, A séf meg a többiek, valamint jönnek A mi kis falunk 6. évadának legújabb epizódjai.

Amikor nem reality-t vagy saját gyártású sorozatot fognak sugározni, akkor szombatonként legendás mozifilmekért is érdemes lesz az RTL Klubra kapcsolni: Mel Gibson és Danny Glover fémjelezte páros üldözi a bűnt a Halálos fegyver 3. és 4. részében, Bud Spencer és Terrence Hill is szórakoztatni fog a Nyomás utána és a Nincs kettő négy nélkül című örök klasszikusokban.

Ha vasárnap, akkor pedig premier szupermozik az RTL Klubon! Gigászi szörnyek csapnak össze május 8-án 20:05-től a Godzilla 2: A szörnyek királya című moziban, premierrel mutatkozik be május 15-én este a Shazam! című szuperhősfilm is, Zachary Levi főszereplésével. A hónap végén Atlantisz királya is ráúszik a képernyőre, érkezik Jason Momoa-val az Aquaman, valamint Gal Gadot-val és Chris Pine-nal jön a Wonder Woman is.

Anyák napján (május 1-jén) a Cool TV-n filmes csatornapremierrel kedveskednek az édesanyáknak. Stílusosan 21 órától lesz látható az Anyák napja című film, olyan sztárokat felvonultatva, mint Kate Hudson, Jennifer Aniston, Julia Roberts és Jason Sudeikis.

Az RTL Magyarország ebben a szezonban újra pályára lépett, az RTL+ csatornán és az RTL Most+ online platformon igazi meccsdömpinget közvetítettek. A rangos kupasorozat a végéhez közelít, a szurkolók nagy örömére május 5-én jön az UEFA Európa Liga elődöntő-visszavágója az RTL+ műsorán.

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …