Óriási verbális pofon az Ázsia Expresszben: „Maradjál kussban, jó? Neked fingod sincs” – förmedt rá Dietz Gusztáv a feleségére

Spread the love

Ázsia Expressz: „Maradjál kussban, jó? Neked fingod sincs” – förmedt rá Dietz Gusztáv a feleségére

Az Ázsia Expressz legutóbbi adásában feszült pillanatok alakultak ki Dietz Gusztáv és Laky Zsuzsi között, amikor egy oldalkocsis kerékpárral kellett közlekedniük. A feladat során Laky Zsuzsi próbált navigálni, míg férje irányította a járművet, ám az útvonal megválasztása komoly konfliktusforrássá vált közöttük.

Dietz Gusztáv frusztráltsága és kimerültsége hamar kirobbant. „Nem aludtam három napja, baszd meg, nem ettem ma még semmit, és itt tekerek, mint a güzü, 38 fokban, baszd meg! Nehogy azt hidd, hogy ez nekem annyira kell” – mondta feleségének ingerülten.

Mikor Laky Zsuzsi azt tanácsolta, hogy forduljanak balra, Gusztáv még élesebben reagált: „Maradjál kussban, jó? Neked fingod sincs.”

Laky Zsuzsi, a vitával kapcsolatban elmondta, hogy férje dühkitörései már nem lepik meg: „A hasonló helyzeteket úgy tudom kezelni, hogy nem veszem magamra férje szavait, ilyenkor hagyni kell, hogy kidühöngje magát.” Hozzátette, hogy már reggel látta Gusztávon a feszültség jeleit, és előre sejtette, hogy aznap nehéz napjuk lesz: „Valahol várható volt, csak nem pont a mai napra vártam ezt a kitörését.”

A verseny során tapasztalható stressz és a fizikai megterhelés végül mindkettejükre hatással volt, ám a kamerák előtt igyekeztek továbbvinni a játékot annak ellenére is, hogy az indulatok elszabadultak.

About admin

Check Also

Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a szavait !

Spread the love Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a …