Pár perce tették hivatalossá! Megtörtént! Krausz Gábor és Mikes Anna kettesben jelentették be a csodás hírt a szüleiknek és az országnak:

Spread the love

Krausz Gábor és Mikes Anna kettesben jelentették be a csodás hírt, már a szüleikkel is… “Nagyon örülünk” Krausz Gábor és Mikes Anna nagyon örülnek, hogy a nézők továbbjuttatták őket a Dancing with the Stars-ban, ezért a szombati mulatozást és egy kis pihenést követően vasárnap délután elmentek a táncterembe, hogy még többet edzenek, ahogy Gábor fogalmazott, “még jobban felpörögjenek”, és szombaton még jobb produkcióval rukkoljanak elő. Ahogy elmondták:

A pezsgő már elment, de még egy vár rájuk, a szülőkkel. Őrületes koreográfiát táncolt el a séf Mikes Annával, a modern showtánc minden eleme szerepelt benne! Anna és Gábor között láthatóan remek volt az összhang, már korábban is kiderült, hogy ők ketten nagyon egymásra tudnak hangolódni. Ide kattintva megnézheted, hogyan simulnak egymáshoz egy friss fotón, az árulkodó kép többet mond ezer szónál! Most pedig végre beérett a munkájuk gyümölcse, hiszen a zsűri is nagyra értékelte a táncot, amit előadtak.

<!-- Composite Start -->
<div id="M898468ScriptRootC1560166"></div>
<script src="https://jsc.adskeeper.com/b/u/budapest-news.com.1560166.js" async></script>
<!-- Composite End -->