Petre Roman a făcut anunțul trist. Ce s-a întâmplat cu Mioara, fosta sa soție

Spread the love

Petre Roman și Mioara Roman au petrecut peste trei decenii împreună, traversând momente bune și momente grele. Cu toate acestea, în 2007, fostul premier a decis să pornească pe un drum separat. El a intrat atunci într-o o altă relație alături de o altă femeie.

Despre viața sa personală, politicianul vorbește rar, însă a făcut declarații surprinzătoare despre Mioara Roman și despre evenimentele care au condus la divorț.

Petre Roman, căsnicie de 33 de ani cu Mioara

Căsnicia lor a durat aproape 33 de ani, iar Petre Roman a jucat un rol important în istoria României, fiind primul ministru după căderea regimului comunist.

Cei doi s-au căsătorit în 1974 și au fost priviți ca un cuplu model, apreciat și admirat în întreaga țară. Totuși, în 2007, povestea lor de iubire s-a încheiat printr-un divorț neașteptat. După despărțire, Petre Roman și-a reconstruit viața.

Fostul premier a rupt tăcerea despre cea care i-a fost soție

Mult timp, fostul premier a păstrat tăcerea în privința motivelor care au dus la sfârșitul căsniciei de peste trei decenii. Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, Petre Roman a făcut câteva declarații surprinzătoare despre Mioara Roman.

„Mioara Roman este o femeie cu foarte multe calități, atât intelectuale, cât și feminine. Am fost împreună și la bine și la rău până când n-am mai fost împreună. Altă explicație nu a mai fost necesară, deoarece toată lumea înțelege foarte bine cum e viața. De la un moment încolo nu a mai fost așa. Asta însă nu reduce cu nimic ceea ce cred despre ea, despre calitățile ei. E un om foarte capabil, o ziaristă excepțională, o mare vorbitoare de limbă arabă”, a mărturisit Petre Roman.

Motivul pentru care s-a ajuns la divorț

Politicianul a dezvăluit că, în ultima parte a căsniciei lor, relația s-a schimbat. El simțea că Mioara Roman nu îi era alături în modul în care și-ar fi dorit.

„Modul ei de a fi alături de mine nu mai era același pe care eu îl simțeam, dar de la mine să auziți ceva nepotrivit sau cât de cât negativ la adresa ei”, a mai spus fostul premier.

Relație de iubire cu Zoia Ceaușescu

Cu doar doi ani înainte de a se căsători cu Mioara Roman, Petre Roman a avut o scurtă relație cu nimeni alta decât Zoia Ceaușescu, fiica dictatorului. Cei doi s-au întâlnit în 1972. Petre Roman s-a întors în România în vacanță, după primul an de doctorat în Toulouse. Povestea lor a fost efemeră, fiind întreruptă categoric de intervenția Elenei Ceaușescu.

Acesta a povestit că a fost un moment foarte frumos, cu iz de idilă. El a mărturisit că Zoia era o fată foarte bine educată și frumoasă. Ea nu dădea impresia că este fiica cuiva anume.

„Da, am curtat-o, dar lucrurile s-au stopat, fiindcă s-a declarat împotriva acestei legături mama ei, Elena Ceaușescu, nu știu de ce. Slavă Domnului că s-a opus!”, a povestit Petre Roman în emisiunea lui Denise Rifai.

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …