Pusztító jégesővel és elemi erővel tört be a hidegfront! ITT van a videó! Mutatjuk hol, mire kell számítani a elkövetkezendő időben:

Spread the love

Pénteken egy hidegfront hatására több helyen előfordulhatnak záporok, zivatarok, keleten néhol heves zivatarok is kialakulhatnak jégesővel, viharos széllel. Az északnyugati szél zivataroktól függetlenül többfelé élénk lehet. Napközben 22-32 fok várható, de zivatarok környezetében hirtelen visszaesik a hőmérséklet – írja az Időkép.

Söptén ekkora jégeső volt:

Szombaton fátyol- és gomolyfelhők zavarhatják a napsütést, egy-egy gyenge zápor csupán délnyugaton fordulhat elő. Hajnalban sokfelé párás lehet az idő, de napkeltétől hamar feloszlik a pára. Többfelé élénk, néhol erős lesz az északnyugati szél. 24 és 30 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet.

Vasárnap sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő felhőkből csapadék nem várható. Északkeleten helyenként élénk lehet a szél. 25 és 30 fok között alakul a csúcshőmérséklet.

Hétfőn délutánra már valamivel több felhő lehet az égen, de jelentős csapadék ezen a napon sem várható. 26-31 fokig emelkedhet a hőmérséklet. Kedden újabb hidegfront érkezhet, záporokkal, zivatarokkal, széllel, kisebb lehűléssel.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …