Putyint “pszichopatának” nevező orosz modellt egy év eltűnés után holtan találták meg egy bőröndben

Spread the love

A 23 éves modell, Gretta Vedler azután tűnt el, hogy tavaly kegyetlenül bírálta Vlagyimir Putyin orosz elnököt az interneten – volt barátja most beismerte a gyilkosságot.

A 23 éves Gretta Vedlert egy Putyin-ellenes közösségi médiabeszédet követően gyilkolták meg, amelyben megkérdőjelezte, hogy “tényleg képes-e bármire is?”.

A 2021. januári posztjainak és későbbi eltűnésének dermesztő időzítése ellenére a két esetet nem tartják összefüggésnek.

Vedler volt barátja, a 23 éves Dmitrij Korovin most bevallotta, hogy megfojtotta a nőt, majd 300 mérföldet vezetett vele a Lipecki régióba, és a holttestet egy autó csomagtartójában hagyta.

A veszekedés, amely Korovint Vedler meggyilkolásához vezette, valójában a pénz miatt volt, nem pedig az orosz rendszerrel kapcsolatos gondolatai miatt.

Korovin még azt is elmondta a nyomozóknak, hogy folyamatosan posztolt a modell közösségi oldalaira, hogy fenntartsa azt az illúziót, hogy a modell még életben van.

Beteges tervére azután derült fény, hogy egy barátja, Evgeniy Foster, egy blogger az ukrajnai Harkiv városából gyanút fogott.

Ezt követően megkért egy másik moszkvai barátját, hogy jelentse be az eltűnési ügyet, ami a hátborzongató felfedezéshez vezetett.

Az orosz Nyomozó Bizottság nyilvánosságra hozott egy videót, amelyen Korovin beismerő vallomást tett, és bemutatta, hogyan ölte meg Vedlert.

Így nem gondolják, hogy Putyin brutális elemzése vezetett volna a meggyilkolásához.

Forrás: dailystar.co.uk

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …