Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică, primele poze cu iubita. Și frumoasă, și deșteaptă! Cu ce se ocupă Ioana, la 22 de ani

Spread the love

Începutul de an este momentul potrivit pentru a anunța noi începuturi. Așa a făcut și Radu Ștefan Bănică (21 de ani), fiul cel mare al lui Ștefan Bănică. Radu, care a devenit un actor cu acte în regulă, fiind absolvent de UNATC, a decis că e momentul să își prezinte și iubita. Pe 1 ianuarie, Radu a publicat pe Instagram o poză de cuplu, în care apare sărutându-se cu tânăra din viața lui. Misterul este spulberat tot de el, căci a anunțat, printr-un tag, numele iubitei.

Fiul lui Ștefan Bănică, felicitat pentru noua relație

Frumoasa care a intrat în familia Bănică se numește Ioana Văllimărescu și nu doar că este pasionată de desen, grafică și pictură ci chiar face bani din asta. Ioana a terminat Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza București, după care a absolvit University of the Arts London, secția Ilustrație și design multimedia.

După ce publicat poza în care se sărută cu iubita lui, Radu Ștefan a fost asaltat cu comentarii și felicitări. Simona Pătruleasa a fost prima care i-a felicitat. Bella Santiago, Cristina Vasiu, Monica Odagiu au lăsat, și ele, urări de bine.

ioana-valimarescu-iubita-radu-stefan-banica-2

About admin

Check Also

Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje.. többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van…videó

Spread the love Ennyire torzítja a valóságot a smink.. Rékát konkrétan többek nem ismerték fel …