Rég kaptak ilyen levelet Orbánék: kiütéses győzelemmel ér fel a tanárnő írása

Spread the love

Csak pihenjen, én hősöm! Az ebéd utáni sziesztában, pilledő tekintettel olvassa csak levelem! Béke van, csend. Mondhatná, hogy vihar előtti, de az olyan fenyegetően hangzik, pedig én soha… Mondjuk az a pénteki (08.12) Kossuth téri tüntetés 17:30-kor kicsit mintha elharapózna. Ön maradjon csak az Adrián, vagy bárakárhol. Itthon most nem … ööö… komfortos.

Nem jön önről semmi hír! Kismacska vagy kisleány nincs a következő akcióhoz? Tudja, menteni őket a fodrozó tengeren… Szívesen beugrom mint öregedő sellő, az is hírértékkel bírna. A nyugdíjasok imádnák, hogy mégiscsak fontosak. Bizonnyal értük szól a bringás mentősök ötlete is. (Micsoda lelemény ebben a benzinszűke világban…persze, mert a gonosz ukránok eltankozzák!) Elképzelem, amint ájultamból ocsúdom, és egy ziháló férfi épp vénát készül szúrni. Ahh, ha az ön arcát tenné maga elé, még meghalni is boldogan halnék! Nem érdekelne a széttrancsírozott érfalam.

Ó, hogy is kezdjem…. Drága táncoslábú pávamadaram, szólnom kell valami nagyon fontosról. Egy kulcsembere bajban van. Nem kap elég elismerést, jószót, dicséretet! Szegény magának kell vásárolja az áldást, ahogy búcsúcédulát az együgyű keresztény. (Luther talán most kissé forgolódik sírjában, de neki nem volt igaza. Mert kell az áldás reménye!) Drága kacagó gerlém, dicsérgesse ezt a férfiút, mert mi lesz, ha prostituáltakhoz is fordul majd ez a talpig nagyszerű ember, hogy hiányait pénzért pótolja! De biztos vagyok benne, ha qrvákhoz is fordulna, hogy e szív-sebkötözés alatt is, önt még akkor is, ott is, örökre szereti! Adja jelét Semjén Zsolti megbecsülésének, mielőtt frusztráltságában pl. szétlő helikopterről egy csapat kikötözött kisborjút…

Juditkára is figyeljen! Úgy nácizik az a leány, hogy elfeledte előbb megtanítani a néppel a definíciót. (Hát szabadságon volt ez kis hegedülő prücsök?) Ez komoly módszertani hiba, mert ugye az ön tusványosi beszéde óta nem értjük, mit értsünk alatta…hmm, lehet, Juditka sem? Tegyen itt rendet két ajaknyalintás között! Úgy várom az útmutatást! „Keresztény ember nem lehet rasszista”, ez volt az utolsó mondta. Vajon egy kiss rigó érteti ezt? Tudja magáról, hogy fekete vagy sárga? Keresztes hadjáratot kell indítania, én harcosom!

Én itthon egyre jobban vagyok, nincs autóm, nem érdekel a benzin ára meg a hiánya sem. Nincs külföldi pénzem, az árfolyamok is hidegen hagynak, a részvényekről nem is beszélve. Ezekben a témákban is meglátom a jót. A szolidaritást, ahogy kifizettük a szegény háborútól szenvedő oroszok gázszállítási tranzitját. Milyen nagyszerűek vagyunk mi magyarok!

Egy pedagógus nem lehet elkeseredett ember! (Erre a Szilágyi Petire figyeljünk! Szépen tud idézni. Egyszerűen tud gondolkodni és beszélni! Plakátfiú is lehet még belőle!) És én nem vagyok elkeseredett. És hogy mennyire lelkes vagyok? Jelentkezem okj-s posztgratulálós képzésre a Nemzeti Közszolgálati Egyetemre. Világűrpolitikai tanácsadó leszek. Az egész űr a fejemben van, ez menni fog nekem! A közös félév után Innovatív táplálkozási és űr-egészségtudományi szakra specializálódom az UniSpace programban. Hátha ott lehet annyit enni, hogy kibírom míg a gonosz Brüsszel küldte pénzből eléri, hogy legalább infláció követő legyen a bérem 2028-ra.

Én várok türelmesen, ön csak pihenjen. Biztosan kimerítette ekkora vészhelyzetet csinálni ennyi éven át! Ó, én csodálatos utcai harcosom! Bocsásson meg, hogy gondokkal is zavartam, de nem tudhatom visszatér-e.

P.S.: Ha jól érzi magát ott a távolban, én bioszéfem, akkor foglaljon helyet utószezonra is, mikor megkapják az emberek a számláikat. Azt rebesgetik, nem fognak örülni. De én tudom, hogy szeretetből nyomorít meg, és én akár a testemmel fogom védeni, legalább melegítenek. Bár szívem szerint közvetlen önt ölelném, a golyóállón át is érezné hű szívem dobogását!

(Simkó Edit)

Share:

About admin

Check Also

Gyógyíthatatlan beteg Hernádi Judit.. ” semminek semmi értelme már…”

Spread the love A Jászai Mari-díjas színésznő, Hernádi Judit évről évre egy megpróbáltatással teli hónap …