Sun. Sep 24th, 2023
Spread the love

Öt napja felhívta Norbit a semmiből Berki Krisztián. A fitneszguru szerint akkor csúszott ki Berki lába alól a talaj, amikor elvesztette megélhetését. Nem voltak barátok, csak nagyon jó haverok, mondta el Norbi, akit láthatóan nagyon megviselt a focistakapusból lett celeb hirtelen halála. Berki váratlan halála mindenkit megdöbbentett néhány napja.

Az influenszer tragédiája után rengeteg sztár fejezte ki részvétét a családnak, sok kommentelő azonban meglehetősen durva üzeneteket fogalmazott meg a történtek után. Az RTL Klub kameráinak Schobert Norbi elmondta, szerinte mi okozhatta haverja halálát. “8-10 éve ismertük egymást, nem voltunk barátok soha. Haverok voltunk, de jó haverok. Szimpatikus srác volt ő, más volt a valóságban, mint amit a médiában játszott. Öt napja még fel is hívott, amikor Szentendrén járt, eszébe jutottam.

Őt a média emelte fel, majd a média vitte a sírba” – mondta Norbi. A fitneszguru szerint Berki halálában benne vannak a médiától kapott támadások, a társadalmi felelősségvállalás hiánya és életének utolsó éveinek anyagi és érzelmi gondjai is. “Bipoláris volt szerintem. Ő ott tört meg, amikor volt ez a büntetőfékezős ügye, és sokkal súlyosabb büntetést kapott érte, mint amit megérdemelt volna. Ott kicsúszott a talaj a lába alól, meghurcolták a napilapok a cikkekkel, elvesztette az állását, anyagi gondjai lettek, a házassága is válságba került. Egész egyszerűen bekerült egy negatív spirálba – mondta a híresség, majd hozzátette: – Szerintem őt a depressziója ölte meg. Emberek ítélkeztek felette. Nekem is van sérelmem a Berkivel, de attól, hogy volt vele problémám, még nagyon megvisel a halála, és soha nem mondanék semmi rosszat róla.

Nekem fáj ez a sztori, nagyon fáj – mesélte Norbi, aki arról is neszélt, hogy szerinte Berkit a társadalom szétszedte: Rossz érzés, hogy egy embert társadalmi szinten ennyire szétszedtek. Én nem értem az embereket, akik örülnek a halálának. Két kislányt hagyott maga után, Nati is imádta az apját, és kérdezem én, hogy nő majd fel ezután, milyen élete lesz” – fejtegette zaklatottan Norbi. Forrás

By admin