Szebeni István: Elképzelhetetlen, hogy mi lett volna, ha az ellenzék nyer..Káosz, zűrzavar, fejetlenség…DESzebeni István: Elképzelhetetlen, hogy mi lett volna, ha az ellenzék nyer..Káosz, zűrzavar, fejetlenség…DE

Spread the love

A valósággal való szembenézésnek talán épp itt lenne az ideje. Lehet birkázni a szavazókat, lehet szidni a regnáló kormányt, meg ráfogni még a jávai törpemakákókra is , hogy felelősek a brutális kudarcért, de a miniszterelnököt -érdemei mellett-, az ellenzék is tartja hatalmon. Márki-Zay Pétert is egycsapásra hagyták egyedül a süllyedő hajón.

Sajnálom az ellenzéki szavazókat, mert elhitettek velük egy olyan dolgot, ami egész egyszerűen nem létezik. Az összefogást. Ez összevisszafogás, nem más. Kommunikációs totálkár, bénázó, ultraamatőr ellenzéki húzások. Sokszor csak kapkodtuk a fejünket, hogy vajon direkt csinálják?

Ma nincs más opció, mint Orbán Viktor. Karakter, világos, egyértelmű, politikus

. Elképzelhetetlen lett volna, mi történik, ha az ellenzék nyer. Káosz, marakodás, széthúzás, koncosztás. Mint egy képviselői túlélőshow-ban, csak jussak be valahogy a Parlamentbe…úúútáljuk Orbánt.

Ez rém kevés. Ez óvodai szint. Ennél jóval több kell.

Kormányoldalról a negyedik ciklus-zsinórban. Ma Orbán Viktor a világ egyik legjelentősebb politikusa. Ez tény. Nem rá kell haragudni, igen tisztelt orbángyűlölők, hanem venni egy seprűt, oszt jól kitakarítani a saját házuk körül. Van mit.

Nincs kérdés. Totàlkár, K.O.

Ja, és ezért nem rám kell haragudni, hanem a valóságra.

About admin

Check Also

Könnyes szemmel ,zokogva beszélt arról Varga Judit, hogyan kínozta, verte, késsel fenyegette a volt férje

Spread the love Zokogva beszélt arról Varga Judit, hogyan kínozta, verte, késsel fenyegette a volt …