Szomorú hír! ÉG ÖNNEL MŰVÉSZ ÚR! Vitray Tamástól kell búcsúznunk….

Spread the love

Döntött Vitray Tamás, ezt már nem akarja

A magyar televíziózás történetének kimagasló alakját, Vitray Tamást Friderikusz Sándor látta vendégül podcastsorozatának legújabb epizódjában.

A 89 éves Kossuth-díjas újságíró-riporter, a hazai televíziózás történetének egyik legnagyobb alakja kollégájával jelenlegi élethelyzetéről, pályájáról, a televíziózásról, a múltról beszélgetett, amiből kiderült, hogy a kilencvenhez közel is remek egészségnek örvend, igaz tesz is a jó kondíciójáért – sokat szobabiciklizik, ugyanakkor fontosnak tartja azt is, hogy megőrizze szellemi frissességét.

A televíziós a beszélgetés végén rajongói számára nagyon rossz hírt közölt. Bejelentette, hogy többé nem szeretne kamerák elé állni.

Ez a saját döntésem. Holnap elkezdem a kilencvenedik életévemet, nem kell többet szerepelnem, hiszen nem versenyzek: ez nem távfutás vagy távúszás. Nem akarok a híres aggastyán lenni, aki még kilencvenedik életévében is mutatkozik: minden nagyon jó, nagyon szép volt, de ennyi elég volt.(…) Nem akarok a kamera előtt szerepelni már” – idézte a femcafe.hu Vitray Tamást.

A kiváló riporter többször is hangsúlyozta: hihetetlenül szerencsésnek érzi magát, amiért fél évszázadon keresztül televíziósként dolgozhatott, kipróbálhatta az összes létező tévés műfajt, és generációkat ültethetett a képernyők elé estéről estére.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

About admin

Check Also

Könnyes szemmel ,zokogva beszélt arról Varga Judit, hogyan kínozta, verte, késsel fenyegette a volt férje

Spread the love Zokogva beszélt arról Varga Judit, hogyan kínozta, verte, késsel fenyegette a volt …