Tésztát és kenyeret is evett, soha nem éhezett – mégis 35 kilót fogyott egy év alatt Balássy Betty

Spread the love

Egy év leforgása alatt drasztikusan csökkent Balássy Betti ruhamérete. A háromgyermekes énekesnő rengeteget fogyott, mindeközben egyszer sem volt éhes.

A családanyáról saját étrendjét alkalmazva olvastak le a kilók, ami nemcsak önbizalmast adott, hanem a házasságának is óriási löketet adott. Eleinte 44-es méretű farmereket rendelt, mostanra már 38-asat hord, de hamarosan 36-osra vált – már csak hat kilót kell leadnia az álomalakhoz – árulta el a .

Tavaly januárban döntött úgy, hogy a koronavírus-járvány miatti szabadidejét és energiáját olyan dologra fordítja, ami neki is jó.

Hirdetés

Saját terv alapján fogy

– Husin is szerettem magamat, de már fájtak a lábaim, a hátam és a fizikai terhelhetőségem is csökkent. Elsősorban az egészségem érdekében vágtam bele a fogyókúrába. Mások véleménye nemérdekelt, a célom az volt, hogy ne éhezzek, ezért saját magam az általam szeretett ételekből állítottam össze az étrendemet, és táplálékkiegészítőt sem szedtem.

Imádom a tésztákat, a kenyeret, ezeket nem vontam meg magamtól, csak épp a tányéromon mindig több volt a zöldség és a hús. Volt, hogy édességet is ettem – meséli az énekesnő, aki három-négy hónappal később építette be az életébe a testmozgást. – Hetente kétszer zumbázom, westerntáncolok, de járok speedfitnessre, és időnként futok is. Pár perc mozgás minden napra jut!

About admin

Check Also

Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a szavait !

Spread the love Nyugdíjas Marikanéni olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a …