Tomán Szabina olyan kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a szavait !

Spread the love

Tomán Szabina Kegyetlenül beolvasott  Novák Katalinnak hogy azóta ezrek osztják a szavait !

Tomán Szabina súlyos üzenetet írt Novák Katalinnak

Tanácsadók Távozása Novák Katalin Köztársasági Elnök Mellől:

Novák Katalin tanácsadói közül többen, köztük neves személyiségek mint Gundel Takács Gábor és Lackfi János, távozásra kényszerültek a bicskei gyermekotthon egykori igazgatóhelyettesének kegyelemben részesítése után, aki egy pedofil bűncselekményeket eltusoló ügyben érintett volt. A távozásokat a pedofilmosdatási botrány kirobbanása követte.

Tomán Szabina Bejelentése:

A HVG értesülései szerint Tomán Szabina is bejelentette távozását a köztársasági elnök tanácsadói közül, döntését a közösségi médián keresztül kommunikálva. Kiemelte elkötelezettségét a női vállalkozók és munkavállalók helyzetének javítása iránt, valamint azt, hogy tanácsadói munkáját díjazás nélkül végezte.

Álláspont a Pedofília Ügyében:

Tomán Szabina egyértelmű álláspontot fogalmazott meg a pedofília elítélésével kapcsolatban, hangsúlyozva, hogy a pedofília elítélése erkölcsi kötelesség, és a bűncselekmény elkövetőinek segítése egyenlő a bűnrészességgel. Kijelentette, hogy a kegyelem ilyen esetben nem járható út.

Politikai Semlegesség és Erkölcsi Elkötelezettség:

Tomán továbbá hangsúlyozta, hogy üzleti döntéseit kellő körültekintéssel hozza meg, politikai kampányokban sosem vett részt, és ezt a magatartást a jelenlegi tüntetés esetében is fenntartja, kérve a politikai vezetőket, hogy tartsák tiszteletben ezt az álláspontot. A #nemleszekcinkos hashtaggel kísért bejegyzése világossá tette, hogy nem hajlandó részt venni morálisan megkérdőjelezhető döntésekben.

About admin

Check Also

Atyaúristen! Szó szerint borított mindent EZZEL! Durva amivel MA REGGEL előállt Varga Judit volt férje! EZT NÉZD:

Spread the love Borított mindent EZZEL! Durva amivel MA REGGEL előállt Varga Judit volt férje: …