VAN JOGOSÍTVÁNYA? Országos FELHÍVÁST TETTEK KÖZZÉ minden jogosítvánnyal rendelkező magyar állampolgárnak! Nagyon fontos, tudj róla, mert nagyon pórul járhatsz!

Spread the love

Jogosítvánnyal kapcsolatos óriási átverés terjed a magyar neten, ne dőljön be neki!

Mindenféle vizsga nélküli, online jogosítványszerzési lehetőséget hirdetnek csalók a Facebookon.

Többen is belefutottak a Facebookon egy fizetett hirdetésbe, amelyben csalók olyan jogosítványszerzési lehetőséget kínálnak, amelyhez vizsgát sem kell tenni semmiből – szúrta ki a Vezess.hu.

A jogosítványok legális, vizsga letétele nélküli megszerzésének ügynöksége vagyunk, minden hivatalos és a magyar közlekedésbiztonsági törvény szerint regisztrálva lesz a rendszerben. További részletekért állunk rendelkezésére”- írják a hirdetésben.AZ EGÉSZBŐL TERMÉSZETESEN EGY SZÓ SEM IGAZ,ilyen lehetőség a világ egyetlen országában sem létezik.

Egy B kategóriás jogosítványért 160 ezer forintot kérnének a csalók, ebből 70 ezer forintot kellene előlegként átutalni – ennek befizetése után nyilván soha többé nem jelentkeznének. Nem tudni, hány áldozata volt már a csalóknak vagy volt-e egyáltalán, mindenesetreHA MEGJELENNE VALAKINÉL A HÍRFOLYAMBAN, ÉRDEMES JELENTENI A HIRDETÉST A FACEBOOKNAK.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …