Várkonyi Andrea vallomása: “A saját erőmből jutottam el oda, ahol most tartok”

Spread the love

Az orvosi egyetem melletti hobbinak indult, a televíziózás lett Várkonyi Andrea hivatásavált. Andi akkoriban dolgozott a TV2-nél, amikor a kereskedelmi tévézés a hőskorát élte, és minden este kétmillió nézőt ragasztott a képernyő elé. Nem csoda hát, hogy szakmáját ilyen hihetetlenül megszerette.

„A tévézés anno egy hobbi volt, aztán egyszer csak a hivatásommá vált. Mára annyira természetes közegemmé vált, hogy ha belépek egy stúdióba, olyan, mintha hazamennék” – mesélte a  Andrea, aki arról is beszámolt, hogy milyen kapcsolatokat tudhat magáénak ezekből az évekből.

„A hosszú évek alatt születtek barátságok is, amelyek közül van, aminek vége szakadt, és van, ami megmaradt. Férjhez mentem, családom van, és elmondhatom, hogy sosem kapaszkodtam senkibe, sosem voltam rászorulva mások segítségére. Rengeteget tanultam, dolgoztam, sosem voltam rászorulva mások segítségére.”

Andrea boldog házasságban él, és most jött el a házassági évfordulójuk ideje Mészáros Lőrinccel. A nagyvállalkozó megkérte, ne csináljon programot hétvégére, mert meglepetéssel készül. S bár régebben nem tudott titkot tartani, most valóban az utolsó pillanatban fog kiderülni, mi történik majd…

Kapcsolódó cikkünk

Gyászol Várkonyi Andrea  : nagyon megviselte a szörnyű tragédia

 

Várkonyi Andrea…

Várkonyi Andrea 2018-ban veszítette el imádott nővérét, aki több évtizedes betegség után hunyt el. – Mai napig gyászolja testvérét

A műsorvezető gyásza azóta sem enyhül, ezt bizonyítja az a szívszorító vallomás is, amit a Facebookon osztott meg a követőivel.

„2018-ban elvesztettem a nővéremet, a mai napig nagyon hiányzik, és a halála megváltoztatta az egész életemet. Most is hiszem, hogy fentről vigyáz rám” – írta a közösségi oldalon.

Fotó: Life TV

Andrea korábban egy hetilapnak azt nyilatkozta, nővére halála kellett ahhoz, hogy 12 év után véget vessen a kapcsolatának Bochkor Gáborral.

„Nem tudsz magadon segíteni. Nem lehet rajta túl lenni. Megtanulsz a hiánnyal együtt élni és működni a mindennapokban, de a háttérben ott van, ami a mai napig a legváratlanabb pillanatokban előtör” – fogalmazott akkor Várkonyi, aki pszichológusként is dolgozik.

 

Kapcsolódó cikkünk

Most derült ki Várkonyi Andreáról

Várkonyi Andrea mindig is egy kedves, szerethető személyiség volt, akit a tévénézők szívesen néztek, követtek nem…

Várkonyi Andrea mindig is egy kedves, szerethető személyiség volt, akit a tévénézők szívesen néztek, követtek nem csak a különféle műsorokban, de a közösségi oldalakon is.

Mióta Mészáros Lőrinc felesége lett, azóta még nagyobb figyelem irányult a csodálatos műsorvezető felé, aki ma már nem csak ebből él, sikeres és tehetséges üzletasszony lett belőle.

A nagy figyelem miatt tudatosan visszavonult a nyilvánosságtól, kevesebbet posztol közösségi oldalaira és kevesebbet mutatkozik különféle eseményeken is. Sőt, olvasni lehetett arról is, hogy baráti körét is szűkebbre cserélte az utóbbi években, sok mindenkiről kiderült ugyanis, hogy mégsem bízhat meg bennük.Várkonyi Andrea azóta ha meg is mutatkozik bárhol, a fotósok kereszttűzébe kerül azonnal, teljes ruházatát, viselkedését kielemzik és hosszú ideig cikkeznek róla az újságok.

Kevesen tudják róla, hogy 2020-ban megalapította a saját reklámügynökségét, ami sikeresen működik, mára már a cég 40 alkalmazottal üzemel. Az ügynökség a Mészáros-csoport tulajdonában lévő Andrássy úti villában található.

A  Várkonyi Andrea egyik munkatársa mesélt arról, hogy valójában milyen főnök a sikeres üzletasszony:

– Andi sokat bejár, reggel érkezik, és dolgozik, amíg szükség van rá. A legjobb szakemberekkel vette körbe magát.

Ő A FŐNÖK, DE NEM JÁTSSZA MEG MAGÁT, NINCSENEK ALLŰRJEI, MINDIG KEDVES.

– Egy a többiek közül, aki odafigyel a jó munkakörülményekre, a jó hangulatra is, pszichológusként tudja, ez utóbbi mennyire fontos a hatékonyság szempontjából.Várkonyi Andrea egy igazi szerethető főnök, akihez az alkalmazottak szívesen járnak be minden reggel, a kedvesség és bájosság, ami a televízió képernyőin keresztül sugárzik, Andrea valódi személyiségét tükrözik.

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …