Wc-ben találtak halott csecsemőt Kiskunfélegyházán..

Spread the love

Egy vérző anyához riasztották a mentőket még szombaton Kiskunfélegyházán. A mentősök a helyszínen egy halott csecsemőt találtak. A rendőrség feltételezése szerint gyilkosság történhetett, a kisbaba teste a wc-ből került elő.

Csecsemőgyilkosság történt Kiskunfélegyházán szombaton. Egy erősen vérző édesanyához riasztották a mentőket, akik megállapították, hogy a nő nemsokkal korábban egy gyereknek adott életet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A wc-ből került el a holttest

Ezután a csecsemőt is megtalálták, az Origo.hu úgy tudja, a wc-ből került el, gyilkosa ugyanis le akart húzni a testet a csatornába.

Nyomozást rendeltek el

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága július 2-án rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen – tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett – emberölés gyanúja miatt – írta a rendőrség.

A mentőket is a helyszínre hívták

A nyomozók szerint a kiskunfélegyházi házba riasztották a mentősöket, ők találtak rá a halott csecsemőre.

Folynak a kihallgatások

“A történtek tisztázása – a bűntetőeljárás keretein belül – folyamatban van. A nyomozók szakértőket vontak be az ügybe, adatgyűjtést és kihallgatásokat végeztek és végeznek. A nyomozás érdekeire, valamint kegyeleti okokra tekintettel bővebb információt az ügyben nem áll módunkban adni” – áll a közleményben

<!-- Composite Start -->
<div id="M898468ScriptRootC1560166"></div>
<script src="https://jsc.adskeeper.com/b/u/budapest-news.com.1560166.js" async></script>
<!-- Composite End -->