Zalatnay Sarolta és a dubaji herceg titkos kapcsolata!Ma már nem titok, hogy a művésznő szépsége közkedvelt a sejkek körében, de erre azért nem számítottunk

Spread the love

Az ember aligha gondolná, hogy 40-50 évvel ezelőtt a magyar sztárok is szabados, olykor meglepő életet éltek, amelyről ritkán esik szó. A közelmúltban 75. születésnapját ünneplő Zalatnay Sarolta az egyik legismertebb magyar énekesnő, aki könyvében, a Vörös ágyasok című művében, részletesen mesél azokról az évekről, amikor a hírnév, a zene és a különleges kalandok határozták meg az életét.

Zalatnay a könyvében számos, az 1970-es és 1980-as évekre jellemző történetet oszt meg, amelyek sokszor pikánsak és merészek. Az egyik legmegdöbbentőbb részlet talán az, amikor a Közel-Keleten tett utazásairól számol be. Zalatnay fiatalon is belekóstolt abba a luxusvilágba, amelyet ma talán a “dubajozás” kifejezéssel illetnénk – noha akkoriban még nem használták ezt a szót.

Zalatnay fiatal korában eljutott Kuvaitba, ahol ámulattal nézte a gazdagságot, de nemcsak a fényűzés, hanem az utcákon sétáló férfiak is meglepték, akik gyakran kézen fogva jártak. Az énekesnő nemcsak megfigyelője volt ennek a világnak, hanem saját kalandjai is meglehetősen különlegesek voltak. Könyvében említést tesz arról is, hogy egy bejrúti nagykövet fiával került romantikus kapcsolatba, aki szintén a korszak rejtett izgalmait tárta fel előtte.

Az egyik legizgalmasabb történet, amelyet Zalatnay megoszt, egy dúsgazdag olajsejk fiával való találkozása, aki mindössze 21 évesen feleségül is vette volna az énekesnőt. Azonban Zalatnay úgy döntött, hogy nem követi ezt az utat, és inkább a zenei karrierjére összpontosította figyelmét.

Zalatnay könyvében megjeleníti a rendszerváltás előtti Magyarország hangulatát, ahol a sztárok életének nyűgei és szépségei gyakran összemosódtak. A szabados életstílus, a pikáns kalandok és a zenei karrier együttesen alkották Zalatnay Sarolta világát, amelyről ma is arcpirító részleteket tudhatunk meg.

Ez a könyv a po…., a politika, a romantika és az érzelmek keveredése – a kommunizmusban. (..) Bizonyos módon elítélem ezt a rendszert amiről írok, de ugyanakkor abban nőttem fel, és az előnyeit is ismerem.

A szocializmus jó oldalát, a nagyobb biztonságban, és közvetlenebb emberi kapcsolatokban látta:

„Pl.: akkoriban, éjjelente nyugodtan sétálhatott egy csaj egyedül az utcán, és ha mögötte jött egy fiú, biztos hogy mosolyogva lassított, mert tudta, tetszik a fiúnak, azért somfordál utána. Ma először is egy nő nem megy éjjel egyedül. Ha netán mégis, és jön utána valaki, először a táskáját szorítja magához, majd sietni kezd, eszébe nem jut semmi jó.”

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …