Zokoghat Tóth Gabi! Krausz Gáborról van szó! Ami most kiderült, az mindent megváltoztat

Spread the love

A sztárpár egy éve közölte, hogy vége a házasságuknak. A válás után egyértelműen a sztárséf került ki jobban a történetből – írja a story.hu.

Nem sokan hitték volna egy éve, hogy Krausz Gábor népszerűsége egyenesen a Forbes éves, celebeket összesítő listájának élmezőnyébe repíti a séfet, mégis megtörtént a nem várt esemény.

Sőt eleinte, amikor Tóth Gabival kiderült válásuk, arra lehetett számítani, hogy a sztárséf visszavonul a nyilvánosságtól, és marad a szakácskabátnál. Ám közel sem így történt. A Dancing with the Stars alatt nemcsak óriási népszerűségre tett szert, hanem egy új párra is táncos párja, Mikes Anna személyében. Az azóta eltelt egy év pedig nagy változást hozott celebértékben is. A Forbes Legértékesebb magyar celebek listáján tavaly még a 40 közé sem jutott be Krausz, idén azonban rögtön az első 10 sereghajtója lett – Geszti Péter után és Kajdi Csaba előtt, de még Tillát, Borbás Marcsit és Gabit is leiskolázta népszerűségben.

Az énekesnő értéke a Forbes szerint ugyanakkor hatalmasat romlott, míg 2023-ban a 21. helyen szerepelt, közvetlenül nővére, Tóth Vera előtt, idén a 30-ba sem fért bele az énekesnő. Már csak az a kérdés, a hirtelen jött hírnév vajon mire és meddig lesz elég a tévés séf számára, tudja-e kamatoztatni azt a továbbiakban is. Miután azonban a tévénézők hamarosan láthatják a Mikes–Krausz álompárt az Ázsia Expresszben szerepelni, vélhetően a következő időszakban is szerez magának új rajongókat a sztárséf.

About admin

Check Also

Sokkoló felvételek: Az A4-es autópályát elöntötte az áradás – Nézd meg a drámai pillanatokat!

Spread the love Súlyos áradások az A4-es autópályán Ausztriában: forgalom megbénulva Az ausztriai A4-es autópályát …