1 PERCE ÉRKEZETT! Iszonyú TRAGÉDIA! Rohammentő vitte kórházba a Parlamentből a híres politikusunkat, sokak NAGY KEDVENCÉT! – Imádkozzunk érte!

Spread the love
Mi jöhet még ma? Iszonyú TRAGÉDIA! Rohammentő vitte kórházba a Parlamentből a híres politikusunkat, sokak NAGY KEDVENCÉT! – Imádkozzunk érte! Rengetegen fejezték ki együttérzésüket és jókívánságukat a fideszes képviselőnek. A frissen kinevezett kulturáért felelős államtitkár Facebookra posztolt fotót egy mentőből, a kép mellé írt szövegből pedig az derül ki, hogy a Parlament épületéből vitték kórházba. „Parlament – mentő – kórház – vakbél műtét”– írta Hoppál Péter, aki az emojikat sem felejtette le. Bejegyzéséből az derül ki, hogy feltehetően már túl van a műtéten, legalábbis úgy fogalmazott: „Istennek és az orvosoknak hála, lábadozom”. – tette hozzá a politikus, akinek több kollégája is mielőbbi gyógyulást kívánt neki a kommentekben.
 
Hoppál Péter a mentőben. – Jobbulást és mihamarabbi felépülést kívánunk az államtitkár Úrnak! Fotó: Hoppál Péter/Facebook. Hoppál Péter a mentőben. – Jobbulást és mihamarabbi felépülést kívánunk az államtitkár Úrnak! Fotó: Hoppál Péter/Facebook Forrás

About admin

Check Also

Könnyes szemmel ,zokogva beszélt arról Varga Judit, hogyan kínozta, verte, késsel fenyegette a volt férje

Spread the love Zokogva beszélt arról Varga Judit, hogyan kínozta, verte, késsel fenyegette a volt …