TRAGÉDIA! Kocsi elé szaladt a négyéves kisgyerek Bihar megyében: a fiatal sofőrnek esélye sem volt megállni – ITT vannak a tragikus részletek:

Spread the love

Az úton szabálytalanul átszaladó négyéves gyereket gázolt halálra egy fiatal sofőr Halálos baleset történt a Bihar megyei Oláhszentmiklóson, a 797-es számú megyei rangú út egyik mellékútján – közölte a megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján a közlekedési hírekre szakosodott Info Trafic 24 nevű közösségi oldal.

Egy 22 éves gépkocsivezető elütött egy négyéves gyereket, akit a rohammentősök megpróbáltak újraéleszteni, de minden igyekezetük ellenére a helyszínen életét vesztette. A személygépkocsi a gázolás után egy beton villanypóznát is ködöntött, majd a járdán, az egyik ház oldalánál állt meg.

A rendőrség szerint a helyszíni szemle kiderítette, hogy a kisgyerek szabálytalanul, nem a kijelölt helyen kelt át az úton, és a sofőrnek nem volt ideje kikerülni.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

 

https://www.youtube.com/watch?v=3m7MBLskQ_A&t=322s

About admin

Check Also

Ő az a gyönyörű lány, akit Dani átvitt a másvilágra magával a tegnap előtti brutális balesetben…Dani 200 km/h-val versenyzett a 70 milliós kocsijával amikor…

Spread the love Gyászolnak a testépítők és ketrecharcosok: szombaton Szalántánál végzetes balesetet szenvedett Stétz Dániel. …