Tue. Sep 26th, 2023
Spread the love

Miért nem temetik el? Két hónapja egy elkülönített szekrényben őrzik Kóbor János földi maradványait. Az Omega frontemberének a Szent István-bazilikában volt a gyászszertartása még decemberben, hamvai azonban máig nem kerültek végső helyükre. Kiderült az is, hogy miért nem.

Az engedélyek már megvannak, a család már csak lelkierőt gyűjti ahhoz, hogy elbúcsúztassa Kóbor Jánost, becenevén Meckyt – írja a Blikk. Az Omega tavaly decemberben 78 éves korában elhunyt frontemberének a hamvai a Balatonba és a Szent István-bazilikába kerülnek hamarosan. „Folyamatosan keresnek, sőt olykor már számonkérnek a rajongók, hogy mikor lesz Mecky igazi búcsúztatása” – mondta a lapnak Trunkos András, az Omega menedzsere, aki elárulta, hogy ez hamarosan megtörténik.

A zenész özvegye a menedzser szerint meglehetősen rossz lelkiállapotban van, ezért ő intézi mindkét gyászszertartás engedélyeit. „Merthogy lesz egy szórás a Balatonnál, Mecky hamvainak egy része oda kerül. Másik része pedig a bazilikába. Méltó helyre. A balatoni ceremóniához már megvan az összes engedély, és napokon belül a bazilikával kapcsolatban is ezt mondhatom” – ígérte az Omega menedzsere. Addig a hamvak egy elkülönített szekrényben vannak elhelyezve. Mindkét búcsúztatón csak a család lesz és lehet ott. – írta a Blikk.hu

By admin