HATALMAS a boldogság! Hát végül megtörtént?! Csodálatos hírt közölt Dr Horváth József biológus, örüljünk együtt az örömének! Nem bírta magában tartani tovább! ÍGY tudatta mindenkivel a NAGY hírt:

Spread the love

Dr. Horváth Józsefről már sok riportot és cikket tettünk közzé. Példátlan és emberséges munkásságával és magatartásával az egész ország tiszteletét vívta ki, nem érdemtelenül. Ez a roppant tehetséges fiatalember olyan mérhetetlen energiával harcol a rákos sejtek ellen,hogy az már szinte páratlan!

Tiszteljük, mert arany szíve van. Szinte minden nap segít, támogat és dolgozik és dolgozik.Megérdemelten rátalált a szerelemre Gombos Cintia személyében. Most egyértelművé tette jövőképét! Szavait tőle idézzük, amik a következők: “Rátaláltam egy gyönyörű és okos NŐRE Cintia személyében.

About admin

Check Also

Ő az a gyönyörű lány, akit Dani átvitt a másvilágra magával a tegnap előtti brutális balesetben…Dani 200 km/h-val versenyzett a 70 milliós kocsijával amikor…

Spread the love Gyászolnak a testépítők és ketrecharcosok: szombaton Szalántánál végzetes balesetet szenvedett Stétz Dániel. …