Kedves ismerősök! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a sokak által keresett Éva holteste került elő – RÉMÁLOM AMI TÖRTÉNT! – Nyugodjon békében, őszinte részvétünk!

Spread the love

Holland drogbáró gyilkolta meg a magyar édesanyát, és a feltételezések szerint az is ő volt, aki a nő testét az Oranje csatornába dobta egy tetőcsomagtartóban. Évát az édesapja két éve nem tudta elérni, István most csak a Borsnak beszélt a fájdalmáról. Állítja: megérezte, hogy gyermeke már nincs az élők sorában. Szerinte a férfi azért végzett a lányával, mert attól tartott, hogy kitálal a rendőrségnek az illegális üzletéről.

Évek óta rettegésben tartotta gyilkosa azt a magyar családanyát, akinek holttestét a hollandiai Oranje csatornában találták meg néhány napja. Egy járókelő lett figyelmes a tetőcsomagtartóra, amivel a feltételezések szerint a drogdílerként tevékenykedő férje, Jan dobta Évát a vízbe.

Az apa már két éve nem érte el a lányát
A Bors megtalálta Istvánt, az elhunyt asszony édesapját.

– A jövő héten megyünk Hollandiába a magyar nagykövethez és a konzulhoz, hogy az ilyenkor szokásos ügyeket elintézzük. A szakértők még vizsgálják a halál pontos okát, körülményeit és idejét. Találgatni nem szeretnék, engem csakis az igazság érdekel – mondta a gyászoló férfi, aki két évvel ezelőtt tudott utoljára a gyermekével beszélni. – 2020 januárjában tettem a rendőrségen bejelentést, hogy semmilyen módon nem érem el a lányomat. Biztos vagyok benne, hogy a férje fogva tartotta, hiszen Évára nem volt jellemző, hogy eltűnjön – magyarázta István, aki jól ismerte a feltételezett gyilkost.

Ebben a csatornában találták meg Évát Fotó: Google Maps

Kitiltották hazánkból, mégis Éva után jött

– Egy brutális, elmebeteg pszichopatának tartottam. Hiába próbáltam a lányomat megvédeni tőle. Éva 2019-ben hazajött. Egy ideig nálam lakott, aztán kibérelt egy lakást. A férfi utánajött, megtalálta és nagyon megverte. Hiába tiltották ki Magyarországról, hiába volt vele szemben távoltartási végzés érvényben, semmi sem állította meg. Csakis pszichikai vagy fizikai erőszakkal vehette rá a gyermekemet, hogy ismét kimenjen vele Hollandiába – fakadt ki István.

Az apa a szíve mélyén sejtette, hogy már nem látja viszont a leányát.

– A szülői szív mindent megérez a gyermekével kapcsolatban. Már rég kiutaztam volna, hogy Éva mellett legyek, de a járványhelyzet miatt nem tehettem. Szerettem volna személyesen megkeresni a lányomat – mondta megtörten a Borsnak.

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …