A Hollandiában élő Valkó Eszterék gázszámlája az egekbe szökött a háború miatt: „A gázért dolgozunk, ami elképesztő” – videó

Spread the love

Elképesztően magasak a gázárak Hollandiában az orosz-ukrán háború miatt. Az ott élő Valkó Eszter beszámolt a részletekről.

Valkó Eszter az egykori műsorvezető Hollandiában él a családjával, és elárulta, hogy drágult náluk a vaj, de ez még semmi a gázszámlához képest. Jelenleg Groningenben laknak, az orosz-ukrán háborúról pedig neki is megvan a véleménye. A Fókusznak elmondta, hogy földrajzi okokból kifolyólag az emberek életét nem igazán változtatta meg a háború, de anyagi problémákkal kell szembenézniük.

„A pénztárcájukon érzik, mert olyan az infláció, ami 1977 óta nem volt itt Hollandiában. Csak annyit mondok, két héttel ezelőtt egy nagy dobozos vaj 3,5 euró volt, most 4,5” – közölte a megdöbbentő tényt. Hozzátette: jelenleg jobban megérzik a 100 négyzetméteres lakásuk fenntartási költségeit is.

Tavaly télen 150 eurót fizettünk a gázért, most pedig 650-et. ( jelenleg több mint 230 ezer forint – a szerk) A gázért dolgozunk, ami elképesztő. Mikor megkaptuk a számlát, nem hittem a szememnek, azt hittem, tévedés– jelentette ki, majd megemlítette, hogy úgy látja, kint több embert is érzékenyen érint a gázszámla megsokszorozódása. Vannak, akik azzal spórolnak, hogy kabátban ülnek otthonaikban.

Hogyan ápoljuk száraz bőrünket?A kora tavaszi időszakban gyakran tapasztalhatunk bőrszárazságot, akkor is, ha egyébként jól hidratált a bőrünk. Ezen javíthatunk egyrészt megfelelő mennyiségű folyadékbevitellel, másrészt olyan testápolási rutinnal, amely a bőr rétegeinek mély hidratálására fókuszál. Most a Rossmann új akciós újságjában szuper áron szerezhetjük be a különféle testápolókat, tusfürdőket és az egyéb szépségápolási kellékeket!

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …