Az OTP rendkívül fontos bejelentést tett, amely több százezer magyar ügyfelet érint – íme a részletek!

Spread the love

Korábban a Promotions is több cikkben beszámolt arról, hogy március elsejétől az OTP Bank lakossági ügyfeleinek életében nagy változás jön, ugyanis arról volt szó, hogy lakossági ügyfélkörben kivezetik a SmartBank szolgáltatást, a helyét pedig az új Mobilbank veszi át. Így a régen megszokott és bejáratott, még 2011-ben bevezetett SmartBank mobilbank applikáció utoljára hétfőn működik majd már a megszokott menetrend szerint, ám a nem lakossági ügyfelek majd ezen időpont után is használhatják az alkalmazást.

Február 28-án az OTP bejelentette, hogy határidőt hosszabbítanak, és egészen március 24-ig használható marad a lakossági SmartBank mobilalkalmazás, mivel több százezer magyar ügyfél nem váltott még az új Mobilbankra.

Az új mobilbank amúgy már 2021 augusztusa óta elérhető az ügyfelek számára, a hitelintézet másfél milliós, mobillbankot hasnáló ügyfélkörének már közel a kétharmada az új OTPMobilbankot használja, ám sokan még nem éltek ezzel.

A Napi.hu megkeresésére Vouszka Péter, az OTP Bank digitális csatornáinak szolgáltatásfejlesztésért felelős vezetője elmondta:

“Intenzív ügyfél-tájékoztatást és kommunikációs kampányt folytatunk hónapok óta, melynek eredményeként közel 1 millió ügyfelünk már az új OTP MobilBankot használja napi pénzügyeinek intézésére. A kivezetési periódus meghosszabbításával az újdonságokat lassabban elfogadó ügyfeleinknek szeretnénk kényelmesebbé tenni a váltást”.

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …