Tue. Sep 26th, 2023
Spread the love

Pataky Attila az elmúlt öt évben többször is farkasszemet nézett a halállal, de egészen tavaly szeptemberig csak belenevetett a szemébe. Végül a koronavírus felülírta benne az elmúláshoz való viszonyát és nekilátott elrendezni az ügyeit. Amióta az ember az eszét tudja, rendre felteszi magának a kérdést: vajon meddig élünk? A választ valójában csak kevesen akarják tudni, de Pataky Attila nem tartozik közéjük.

Az EDDA frontembere a LifeTV Ébredj velünk című műsora után a Borsnak elárulta: ő hat évvel ezelőtt, amikor vastagbélrákot diagnosztizáltak nála rákérdezett egy „látó” barátjánál, hogy meddig fog élni, és meg is kapta a választ. Saját bevallása szerint azóta több betegséget legyőzött, de a koronavírus végül rádöbbentette, hogy nem szentírás a 2031-es dátum, amit jósoltak neki. ÉN NAGYON JÓBAN VAGYOK A HALÁLLAL. AZ ELMÚLÁST AZ ÉLET RÉSZÉNEK TEKINTEM ÉS NYUGODT IS VAGYOK, MIVEL HISZEK A REINKARNÁCIÓBAN.

AZ A HELYZET, HOGY PONTOSAN TUDOM, HOGY NYOLCVANÖT ÉVES KOROMBAN LÉPEK MAJD KI EBBŐL A TESTEMBŐL, MIVEL A LÁTÓ BARÁTAIM EZT ELÁRULTÁK NEKEM. A KORONAVÍRUS UGYANAKKOR MEGTANÍTOTTA, HOGY TÖRTÉNHET EZ MÁSKÉPPEN. Muszáj gondolnom azokra, akikért felelősséggel tartozom, vagyis a családtagjaimra, a zenésztársaimra és néhány szorosabb barátomra – magyarázta. Forrás

By admin