Eladták a Korda villát Gyuri bácsiék.. ekkora lenne a baj?!

Spread the love

Már tavaly decemberben napvilágot látott a hír, hogy eladó a Korda házaspár hatalmas villája, Balázs Klári pedig lapunknak most hivatalosan is megerősítette, hogy valóban eladásra került az épület. A Korda házaspár azt is elárulta, miért kényszerültek erre a nehéz döntésre.

Felröppent a hír az egyik legnagyobb ingatlan eladással foglalkozó oldalon, hogy jelenleg is eladó a Korda házaspár hatalmas villája. A Blikknek azonban Balázs Klári most megerősítette, hogy már eladásra került impozáns villájuk, ez azonban már hónapokkal ezelőtt megtörtént.

“Már idén januárban eladtuk a villánkat és igen nem vertük nagy dobra, mert úgy gondoltuk, hogy ez nem tartozik senki másra. Most is teljes mértékben tiszteletben tartjuk az adásvételi szerződésben foglaltakat így semmilyen információt nem szeretnék kiadni az ügyben” – mondta lapunknak Klári, aki azt azért elárulta, miért kényszerültek férjével erre a nehéz döntésre.

A mostani rezsiárakból is tudjuk, hogy ez egy nagyon jó döntés volt. Elmondom, hogy a rezsicsökkentés szigorítása előtt havi 500 000 volt a gázszámlánk, ami ki tudja most mennyi lenne. Nehéz döntést hoztunk meg, de egy percig sem bánjuk. Mi most már csak nyugodtan szeretnénk élni, fellépésekre járni, amiből szerencsére akad most bőven és nem akarunk foglalkozni már ezekkel a dolgokkal

– vallotta be az énekesnő, majd Korda György is elmondta mind e mellett, miért kényszerültek erre a szomorú döntésre.

About admin

Check Also

Alekosz a Görög Hős megmutatta álomszép kedvesét! Rá nem gondoltunk volna, hogy Ő az

Spread the love Alekosz, a görög származású izomceleb, aki korábban több magyar médiafigyelmet is kapott …