Tue. Oct 3rd, 2023
Spread the love

Ezt nem hisszük el ! Nézd, mi történt Várkonyi Andreával

Várkonyi Andreát végre újra láthatták rajongói a televízió képernyőjén, ő volt Stohl András mellett a TV2 Neked énekelek című jótékonysági gálájának műsorvezetője. A TV2 egykori népszerű híradósa, műsorvezetője hihetetlenül csinos volt, az esemény rangjához, szép üzenetéhez illő ruhát választott. 70 millió forintot sikerült összegyűjteni az Ukrajnából érkező menekültek támogatására.

A Best szúrta ki, hogy ki az, akit stílusában követni igyekszik Andrea, s bizton állítható, nincs tévúton ezzel.

Egy Merő Péter által megálmodott ruhában pompázott a műsorvezető, amely stílusában Katalin hercegné egyik kedvenc darabjára emlékeztetett, pont arra, amelyben Zelenszkij, ukrán elnököt fogadta a hercegné. A színek, a nyakék, mind-mind az Ukrajnával való szolidaritást voltak hivatottak megmutatni. Üzennek a ruháikkal és az ékszereikkel.

A két hölgyet nemcsak stílusuk okán, hanem azért is hasonlítják egymáshoz, mert lételemük a jótékonykodás, és nem a férjhezmenetelük után kezdődött mindez. Andrea elmondta, rengeteg ilyen irányú kérést kapnak, s mind céges szinten, mind magánemberként igyekeznek adni, ahová csak lehet.

By admin