Feldolgozhatatlan tragédia! Rettenetes dolgok derültek ki! Kislánya, a kis Natasa talált rá halott édesapjára! Berki Krisztián olyan mennyiségű… – Mutatjuk a döbbenetes részleteket

Spread the love

A híresség pénteken, nem sokkal éjfél után hunyt el. Döbbenetes részleteket tudott meg a Ripost Berki Krisztián haláláról. Az egykori Fradi-vezér holttestét a IX. kerületi lakásában találták meg, feltehetően pénteken, éjfél után nem sokkal hunyt el. A kiérkező rendőrök lezárták a helyszínt, idegenkezűségre utaló nyomot nem találtak, tehát nem gyilkosság történt.

Az Origo információi szerint a szomszédok azt mondták, Berki lakásából napok óta hangos kiabálás, veszekedés hangjai szűrődtek ki, ám a Ripost még ennél is borzalmasabb információknak került a birtokába.

Az elhunythoz közelállóktól megtudtuk, hogy Berki Krisztián holttestét a kilencéves kislánya, Natasa Zselyke találta meg péntek reggel. A Blikk információi szerint a kislány ébredés után találta holtan az édesapját a teraszon. Ezt követően telefonált az édesanyjának, Hódi Pamelának, aki azonnal odasietett. Informátoraink szerint Berki olyan nagy mennyiségű kábítószert fogyasztott, amiről neki magának is tudnia kellett, hogy végzetes adag.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …