MEGSZAKAD A SZÍV! MA ESTE megszólalt Berki Mazsi, zokogva mondta el mindekinek, hogy valójában mi történt:

Spread the love

A rendőrségi sajtótájékoztatón mindössze annyit mondtak el, hogy a helyszíni szemle még folyik, az idegenkezűséget kizárták, így a halálesetet a rendőrség közigazgatási eljárás során vizsgálja. Lapunk úgy tudja, Berki Krisztián nem öngyilkos lett, annak ellenére, hogy a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja a haláleset körülményeit.

A BRFK az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt közölte, hogy kábítószer gyanús anyagokat találtak a helyszínen, ezért emiatt büntetőeljárás is indul. A halál körülményeit még vizsgálják, egyelőre annyit lehet tudni, nem történt idegenkezűség. Berki Mazsi zokogva nyilatkozott a Borsnak. „Sajnos a hír igaz, Krisztián meghalt. Kérem az újságírókat, hogy a férjem kegyeleti jogait és a hozzátartozók mérhetetlen fájdalmát is tartsák tiszteletben.

Az életemnél is jobban szerettem! Emma születése után ma este nyolc órakor mentünk volna először kettesben randizni. Ezt a randit már egy másik életben fogjuk megvalósítani. Mindennél jobban szerettük egymást, bármilyen hullámzó is volt a kapcsolatunk” – mondta a lapnak Berki Krisztián felesége. Forrás

<!-- Composite Start -->
<div id="M898468ScriptRootC1560166"></div>
<script src="https://jsc.adskeeper.com/b/u/budapest-news.com.1560166.js" async></script>
<!-- Composite End -->