GÁZZAL FŰTŐK FIGYELEM! VADONAT ÚJ, kötelező fizetnivaló JÖN A GÁZZAL fűtőknek! Nem is akármilyen összeg! Ezt nem tesszük zsebre:

Spread the love

A Párizsi Klímaegyezményben foglalt vállalásokat az új gázkazánok értékesítésének 2025-től való betiltásával lehetne elérni a Nemzetközi Energiaügynökség szerint. 2025-től betiltaná a gázkazánok értékesítését a Nemzetközi Energiaügynökség (IEA) – értesült a HVG. Az évszázad végére tervezett globális karbonsemlegesség elérése érdekében – amely a Párizsi Klímaegyezményt aláíró országok közös célkitűzése:

Nemcsak a belső égésű motorral szerelt autókat elektromosra kellene cserélni vagy szénerőművek helyett nap- és szélerőművekkel kellene energiát termelni, hanem a fűtést is ki kellene „zöldíteni”. Az IEA által közzétett, 400 lépést tartalmazó tanulmánya szerint 2025 után már nem volna szabad a háztartások fűtéséhez használt új gázkazánokat értékesíteni. Összehasonlításként: az új benzin- és dízelüzemű autók gyártását és eladását világszerte 2035-re kellene felfüggeszteni.

 

<!-- Composite Start -->
<div id="M898468ScriptRootC1560166"></div>
<script src="https://jsc.adskeeper.com/b/u/budapest-news.com.1560166.js" async></script>
<!-- Composite End -->