Hoppá! 1 perce érkezett! Óriási változás a boltok nyitvatartásában – Erre kell számítani:

Spread the love

A húsvét miatt április 15. péntektől április 18. hétfőig tartó hosszú, négynapos hétvége lesz. Ezen belül a péntek, a vasárnap és a hétfő is ünnepnap lesz.

A hazai boltok ünnepi nyitvatartását jogszabály szabályozza, így a legtöbb üzlet zárva lesz ezeken a napokon, ám vannak kivételek. A legtöbb üzlet, köztük a legnagyobb boltláncok közül az Aldi, az Auchan, a Lidl, a Penny, a Tesco és a Spar egységei is zárva lesznek nagypénteken, húsvétvasárnap, illetve húsvéthétfőn, írja a napi.hu.

A Penny közleménye szerint például így alakul az üzleteinek nyitvatartása az ünnepi időszakban: április 15-én, pénteken (nagypéntek) valamennyi bolt zárva tart; április 16-án, szombaton az üzletek szokásos nyitvatartási rend szerint működnek; április 17-én, vasárnap (húsvét) a boltok zárva tartanak;
április 18-án, hétfőn (húsvét) a boltok zárva tartanak;
április 19-től az üzletek a szokásos nyitvatartási rend szerint tartanak nyitva.

Ugyanakkor a magyar láncok, a CBA, a Reál és a Coop esetében nincs egységes nyitvatartási rend, így ezeknél az ünnepnapokon elérhető üzletek nyitva lehetnek. Csakúgy, mint a Spar franchise-hálózatának egyes tagjai.

Szintén nyitva lesznek a benzinkutas boltok, valamint az éjjel-nappalik országszerte, például a Budapesten számos üzlettel rendelkező Roni- és Manna-üzletek.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

https://www.youtube.com/watch?v=3m7MBLskQ_A&t=6s

About admin

Check Also

Könnyes szemmel ,zokogva beszélt arról Varga Judit, hogyan kínozta, verte, késsel fenyegette a volt férje

Spread the love Zokogva beszélt arról Varga Judit, hogyan kínozta, verte, késsel fenyegette a volt …