JAJ NE!! Szomorú hírrel jelentkezett a kórházból Rúzsa Magdi! Sajnos a hármasikrekről van szó..

Spread the love

JAJ NE! Szomorú hírrel jelentkezett a kórházból Rúzsa Magdi! A terhesség nem könnyű, hát még akkor, hogy ha valakinek három baba van a pocakjában. Rúzsa Magdi anno nem is bízta a véletlenre a dolgot, és már december végén befeküdt a kórházba, hogy orvosi felügyelet alatt legyen.

Voltak nehéz pillanatok, de az énekesnő nagyon várta, hogy a hármas ikrek végre megérkezzenek. Magdin főleg az fogott ki, hogy nagyon keveset tudott aludni, de minden áldozatot meghozott a picikért. Aztán megtörtént a csoda, és február elsején megszülettek Rúzsa Magdi gyerekei – név szerint:

Lujza, Keve és Zalán. „Örömmel értesítek mindenkit, hogy tegnap reggel megszülettek a kisbabáink. Most még nehéz szavakba önteni az érzéseinket. Boldogság van” – írta anno az Instagram bejegyzésében. A gyerekekkel hála égnek minden rendben van, de Rúzsa Magdi az Instagram-történetében azért nem közölt jó híreket. A kórházi ágyban fotózta le magát, ahol betakarózva csak a lábait láthatjuk egy sárgára festett falu kórteremben.

„MÉG ITT, DE MÁR CSAK NÉHÁNY HÉT, ÉS MEHETÜNK HAZA” – írta a művésznő, aki biztosan jól tudta, hogy a speciális helyzet miatt még jó ideig nem hagyhatja el a Honvéd Kórházat a gyerekekkel. Ennyit már ki lehet bírni, és tényleg az a legfontosabb, hogy a picik jól vannak. Forrás

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …