Kedves mindenki.. Mély fájdalommal tudatjuk ,hogy a 16 éves lányunk a mai napon meghalt!

Spread the love

Kailia Posey, a 16 éves szépségkirálynő, aki az Apró szépségek című Netflix műsor egyik kis sztárja volt, meghalt. A tragikus hírt édesanyja jelentette be a Facebookon.

“Nincsenek szavaim vagy gondolataim. Egy gyönyörű kislány eltávozott. Kérlek, tartástok tiszteletben a magánéletünket, miközben Kailia elvesztését gyászoljuk. Az én kisbabám marad örökre” – posztolta Marcy Posey Gatterman kedden, egy fotó kíséretében.

Posey legalább kétszer szerepelt az Apró szépségek című műsorban, amely a gyermekszépségversenyek színfalai mögé engedett betekintést. A műsor egyik 2016-os epizódjában Kailia édesanyja elmondta, hogy a kislány hároméves korában kezdett el szépségversenyeken részt venni.

Családja később a CBSNews-nak elmondta, hogy a tini önkezével vetett véget életének.

 

“Bár sikeres tinédzser volt, aki előtt fényes jövő állt, sajnos egy meggondolatlan pillanatban meghozta azt az elhamarkodott döntést, hogy véget vet földi életének” – mondta a családja a hírek szerint a csatornának.

A washingtoni rendőrség a The US Sun című amerikai napilapnak elmondta, hogy Kailia hétfőn halt meg egy washingtoni parkban.

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …