MEGMUTATTA EDDIG SOSEM LÁTOTT ESKÜVŐI KÉPÉT LÉVAI ANIKÓ: ÍGY NÉZETT KI MENYASSZONYKÉNT ORBÁN VIKTOR OLDALÁN!

Spread the love

Az idei év legbefolyásosabb nők listájának közéleti 6. helyezettje első ránézésre olyan, mintha csak az egyik kedves szomszédunk lenne. A környezetéből szinte mindenki intelligensnek, műveltnek és empatikusnak festette le korábban a szolnoki származású asszonyt.

Orbán Viktor politikai ellenfelei is tisztelik őt, egyikük felesége kifejezetten jó viszonyt ápol vele. Lévai Anikó viszont tényleg csak akkor szerepel, ha muszáj, évek óta igyekszik távol tartani magát a nyilvános megjelenésektől. Annyi azonban bizonyos, Orbán politikai szerepvállalása egészen más lenne nélküle.

„Hogy ha családos ember vagy, nem dönthetsz egyedül, mert a társadnak, ha nem is áll a rivaldafényben, éppoly nehéz, mint neked, de az is lehet, hogy nehezebb. Azért fogadhattam el a ti megtisztelő bizalmatokat, mert Tőle, a feleségemtől megkaptam, megszereztem az engedélyt. Ezért rögtön utánatok neki is köszönetet mondok” – mondta a kormányfő tavaly egy, az advent első vasárnapja alkalmából készült videóban. Lévai Anikó 1963. augusztus 15-én született Szolnokon. A Tisza-parti városban élte a gyermekkorát, tele volt tervekkel, ambíciókkal, hogy egyszer ügyvéd lesz. Orbán Viktorral közös történetük a 80-as évek elejére nyúlik vissza, amikor mindketten a Fidesz alapjait jelentő budapesti Bibó István Szakkollégium tagjai lettek, egyben évfolyamtársak az ELTE jogi karán. A miniszterelnök 1986-ban vette feleségül Lévait, aki sajátos hangulatú „A konyhaablakból” c. szakácskönyvében mesélt a balul elsült szertartásról. „Amilyen tartalmas volt a lakodalom, olyan kurtán-furcsán rövidre sikeredett előtte a szertartás.

Viktor ugyanis – miután néhány héttel korábban hallotta egy másik esküvőn az anyakönyvvezetőt valami olyasmit mondani, hogy a család a szocialista társadalom alapsejtje – megkérte őt szépen, hogy szorítkozzon csupán a családjogi törvény vonatkozó rendelkezéseire. Mert ha a kötelező formaságokon túl véletlenül mást is hozzátenne, felállunk és eljövünk. Szegény anyakönyvvezető láthatóan megrettent ettől, de betartotta a kérést, és a násznép előtt valóban igen szűkszavúra fogta. De érezte, hogy az ünnepi gyülekezet számítana még valamire, így a következőt mondta: az ifjú pár kérésére mást nem mondhatok.” Az anyakönyvvezetővel Lévai a nászút után összefutott, a nő pedig ijedten csak annyit kérdezett tőle: „mondja, maguk együtt vannak még?” Rá három évre született meg az első gyermekük, Orbán Ráhel. A házasságuk 36 éve tart. Íme az esküvői képük:

About admin

Check Also

Könnyes szemmel ,zokogva beszélt arról Varga Judit, hogyan kínozta, verte, késsel fenyegette a volt férje

Spread the love Zokogva beszélt arról Varga Judit, hogyan kínozta, verte, késsel fenyegette a volt …