Nem sokkal ezelőtt érkezett a hír Oszvald Marikáról! Gyertyát is gyújtottak érte!

Spread the love

Oszvald Marika ma ünnepli a 70. születésnapját: színésztársa és barátja, valamint a Budapesti Operettszínház is köszönti őt.

Oszvald Marika Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, operetténekes, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja 1952. április 12-én született Budapesten. A művésznő ma ünnepli a 70. születésnapját, s Csonka András kedd délelőtt máris felköszöntötte.

Vannak megmagyarázhatatlan számok. Például itt van a 70-es. Mégis csak értelmetlennek hat és egyszerre viccesnek is, hogy Oszvald Marika ma 70 éves lett. Az Ő esetében tényleg csak kapkodjuk a fejünket. Energiabomba, humornagyágyú, és akármit csinál, abban Ő a legfiatalabb. Az operett műfajának egyik legnagyobb hazai istennője, az örök szubrett. Röviden: egy csoda. Boldogság bámulni Őt a nézőtérről és létezni mellette a színpadon. Isten éltesse nagyon sokáig! – olvasható Csonka András bejegyzésében.

Ezen kívül a Budapesti Operettszínház is felköszöntötte a művésznőt a hivatalos Facebook-oldalán.

Szeretettel köszöntjük a mindig vidám, örök fiatal Oszvald Marikát születésnapja alkalmából! Isten éltesse erőben, egészségben! A Művésznőt ma este Jente, a házasságközvetítő szerepében láthatják a Hegedűs a háztetőn előadásunkban – olvasható a bejegyzésben:

Forrás

Az alábbi gombokkal oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

 

https://www.youtube.com/watch?v=3m7MBLskQ_A&t=15s

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …