Opitz Barbi ismét szerelmes, de padlót fogsz, ha megtudod ki az…Igen, Ő rabolta el a szívét…

Spread the love

Ha ez igaz…

Opitz Barbara viharos szerelmi életét nem könnyű követni: tavaly számtalanszor szakított párjával, Serleg Alberttel. „Se veled, se nélküled” kapcsoltuk végét közösségi oldalán is kiteregette egy őszinte vallomással:
„Annyira szánalmas, amikor lezárom az exemmel a kapcsolatunkat, mert belefáradok a sok bántalmazásba, hűtlenségbe, kritizálásokba, megalázásokba, és képes még mindig az exeit isteníteni nekem, meg fenyegetni, hogy tönkretesz, meg kirak rólam dolgokat… Még mindig belém akar rúgni egy utolsót. Csak azt nem értem, ha ezt csinálta másfél évig (és mind a 30x kb. azért békültünk ki, mert nem hagyott, múltkor is egy órát könyörgött a lakásajtómnál). Tehát én azt nem értem, ha valakinek ennyire nem vagyok jó, mindenben rossznak tart, rendszeresen kijelenti, hogy nagyon csúnya vagyok, az exei nyomába se érek, meg lejárat, aztán, ha szóba állok mással, meg akar ölni – ezzel is fenyeget –, az ilyen ember mit akar?” – írta az énekesnő az Instagram-sztorijában, nyíltan kimondva, hogy bántalmazó kapcsolatban élt hosszú ideig.

Ez a másfél év, amit lenyeltem neki, lelki pusztulás – tette hozzá az előadó.

A legfrissebb hírek szerint az énekesnő ismét szerelmes: Barbi egy eseményen elmondta, hogy már nincs egyedül.

Igen, van barátom, de egyelőre a magánéletemről nem szeretnék bővebben beszélni – mondta az énekesnő.
„Annyit mondhatok, hogy számomra akkor igazán vonzó egy férfi, ha feltétel nélkül szeret, ha egyben a barátom is tud lenni. Az is fontos, hogy fogadjon el olyannak, amilyen vagyok és ne akarjon megváltoztatni. Ezek mellett olyan fontos szavakat tudnék még felsorolni, mint az empátia és az együttérzés” – tette hozzá.

A csavar azonban most jön, mert Barbi egyik barátja azt is elárulta a Ripostnak, hogy az énekesnő megint az exe, Serleg Albert karjaiban talált rá a boldogságára.

„Barbi most nagyon boldog, és én is bízom benne, hogy ezúttal máshogy alakul az élete Alberttel. Annyit kértem tőle, hogy vigyázzon magára és saját magát helyezze az első helyre. Nem tudom, hány felvonása lesz még ennek a szerelmi történetnek, nekem csak annyi a fontos, hogy Barbi jól érezze magát és ne sérüljön. Egyébként most kiegyensúlyozottnak és vidámnak tűnik, remélem, ez így is marad – nyilatkozta a neve elhallgatását kérő ismerős.

Forrás

About admin

Check Also

Szikora Róbert: „Isten elhívott magához”

Spread the love Az R-GO együttes fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából a Blikk meginterjúvolta az együttes …