Országos GYÁSZ: Bekövetkezett a SZÖRNYŰ TRAGÉDIA! Most közölték a rettenetes hírt! Tragikus hirtelenséggel meghalt a legendás magyar főorvos, rengetegen szerették és gyászolják

Spread the love

Gyászol az ország: egy kiváló főorvost veszítettünk most el! Rossz hír érkezett. Nemrég erősítették meg, hogy súlyos betegségben elhunyt az ország egyik kiváló sebész főorvosa, Dr. Svébis Mihály. Mindössze 68 éves volt. A szomorú hírt a Bács-Kiskun megyei Oktatókórház közösségi oldalán jelentették be munkatársai.

“Csendben búcsúzunk. Hisz nincsenek szavak. Csak a fájdalom és az üresség. Egy intézmény gyászol. A magyar egészségügy gyászol. Munkatársak, betegek, rokonok, barátok, mind, akik ismertük, szerettük, mind akik életünket, gyógyulásunkat neki köszönhetjük. A legkiválóbb, legjobb főigazgatót, főnököt, orvost, sebészt, barátot, embert veszítettük el. Neve intézményesült, és egybeforrt a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház nevével. 26 évig volt intézményünk elsőszámú vezetője, főigazgatója.

Földi léte utolsó napjáig irányította a kórházat, szellemiségével pedig mindörökké. Pótolhatatlan veszteség. Kősziklaként tűrte betegségét, az utolsó pillanatig, fájdalmat és lehetetlent nem ismerve vezette a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórházat, és megyei intézményvezetőként, a megye egészségügyi intézményeit” – olvasható a bejegyzésben, amit a kórház összes dolgozója aláírt tisztelete jeléül. Az Origo értesülése szerint Dr. Svébis Mihály címzetes egyetemi docens, Kecskemét, Újhartyán és Dunapataj Díszpolgára, Tiszteletbeli Székely, A Magyar Kórházszövetség egykori elnökhelyettese, sebész főorvos óriási veszteség most a közösségnek. Szakmailag és emberileg is kiváló személyiség volt, aki iránymutatásával és tudásával egy szebb, egészségesebb jövőért tett. Nyugodjék békében!

About admin

Check Also

Könnyes szemmel ,zokogva beszélt arról Varga Judit, hogyan kínozta, verte, késsel fenyegette a volt férje

Spread the love Zokogva beszélt arról Varga Judit, hogyan kínozta, verte, késsel fenyegette a volt …