JAJ NE! Most jött a lesújtó hír! “A hír sajnos igaz”: Pogány Juditot is megtámadta EZ a rettegett betegség! Gyógyíthatatlan betegség támadta meg Magyarország kedvenc színésznőjét! Összetörtek a rajongók! KITARTÁS Pogány Judit!

Spread the love

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő most fejeztük be a Bogyó és Babóca munkálatait, mert ő maga mondta, hogy egyre nehezebb már neki az olvasás. Pogány Judit a napokban a Retro Rádió Abaházi Presszó című műsorában vendégeskedett, ahol egészen nyíltan beszélt komoly egészségügyi problémájáról:

Nem látok már jól, nem is vezetek. Nem gyógyítható szembetegségem van, makuladegenerációnak hívják – idézi a Bors a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznőt, aki azt is elmesélte, betegsége milyen hatással van a mindennapi életére. – Mindenben korlátoz, nem tudok olvasni. Nagyobb betűkkel kell nekem írni a színházi szövegkönyveket. Először csak egy kicsit nagyobbat kértem, mostanra már jóval nagyobbra van szükségem, hogy egyáltalán lássam. Így is már ötös szemüvegre van szükségem.

Ez a betegség nem dioptria hiba. Minél nagyobb a betű, annál kisebb egységet töröl ki a szemem. Most fejeztük be a Bogyó és Babócát, mert én mondtam, hogy egyre nehezebb már nekem ez az olvasás. Föl kell még mondanom egy-két mesét, ezek rajta vannak a tabletemen, ki kell nyomtatnom és fel kell nagyítanom őket, hogy be tudjam gyakorolni az olvasásukat – tette hozzá Pogány Judit. Forrás

About admin

Check Also

EZT nem fogod elhinni, pedig igaz – Ő az, aki Korda Györgyöt és Balázs Klárit védi, senkit nem enged a közelükbe

Spread the love Könyvi kutya nem szórakozik, aki közel szeretne jutni a gazdáihoz, az a …